Rychlo sůl nakládací - sůl na klobásky - 65 g | BROWIN, 410014
Cena bez DPH:
27 Kč
Cena s DPH:
30 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka | 120 mm |
šířka | 5 mm |
výška | 160 mm |
váha: | 0.065 kg |
EAN kód: | 5908277716509 |
Rychlo sůl nakládací - sůl na klobásky - 65 g | BROWIN, 410014 - Popis:
Rychlo sůl nakládací - Pro přípravu párků a klobásek je vhodná solná směs se směsí bylinek a koření. Díky uzení si maso zachová svou chutnou barvu a bude mikrobiologicky stabilní. Bylinky a koření obsažené ve směsi mu zase dodají vynikající chuť a jedinečné aroma.Recept na obyčejnou klobásu
Suroviny:
• 600 g place, 500 g krkovičky,
• 400 g bůčku,
• 200 g slaniny,
• 200 g hovězího masa,
• 100 g kotlety,
• 100 ml vody,
• 1 balení soli,
• Vepřová střeva.
Vepřovou krkovičku, plec a kotletu pomelte na mlýnku o průměru 12 mm. Slaninu a bůček pomelte na mlýnku o průměru 8 mm. Hovězí maso dvakrát pomelte na mlýnku s nejjemnějšími oky. K hovězímu masu přidejte 100 ml studené vody a hněťte, dokud se neobjeví bílá lepkavá hmota. Poté spojte všechno maso dohromady, přidejte 1 balení soli a důkladně prohněťte. Vložte na 24 hodin do chladničky. Dvacet minut před vyjmutím masa z chladničky připravte vepřová střeva. Důkladně je propláchněte a nechte je ve vlažné vodě. Maso vyjměte a ještě minutu hněťte, poté ochutnejte a podle potřeby dochuťte. Pomocí nádivky naplňte střeva (poměrně pevně, ale tak, aby se dala stočit a vytvarovat). Klobásy necháme při pokojové teplotě asi 1-2 hodiny schnout. Nejlépe v zavěšené poloze, např. na stojanu na klobásy. Po vysušení vložte klobásy do udírny a nechte je 1,5 h (až zezlátnou) udit při teplotě 50-60 °C. Po této době klobásu spařte ve vodě o teplotě 75 °C po dobu přibližně 15 minut (odřízněte kousek a zkontrolujte, zda je hotová).
Složení:
(granulovaný česnek, černý pepř, majoránka, muškátový oříšek, červená pálivá paprika), dusičnan draselný.
Upozornění.
Skladujte na suchém, chladném a stinném místě.
Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku, ořechů.
Doba minimální trvanlivosti: Datum spotřeby a číslo šarže na obalu.
Rychlo sůl nakládací - sůl na klobásky - 65 g | BROWIN, 410014 - Recenze:
Rychlo sůl nakládací - sůl na klobásky - 65 g | BROWIN, 410014 - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.