Cena bez DPH: 39 Kč
Cena s DPH: 48 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 110 mm
šířka 10 mm
výška 180 mm
váha: 0.03 kg
EAN kód: 5908277700157

Směs koření a bylinek na šunku, 30 g | BROWIN, 310003 - Popis:

Na šunku - Směs koření a bylinek je pečlivě vybrané složení, které dodává domácí šunce jedinečnou paprikovou chuť a vůni.

• Skvělá chuť, nové balení - vaši oblíbenou směs koření a bylinek jsme nyní zabalili do doypacku z papírové obalu se zipem, abyste si mohli vychutnat dlouhotrvající vůni směsi.
• Univerzální - ideální pro vepřové maso, ale hodí se i na zvěřinu, skopové a telecí. Směs koření a bylinek se bude hodit ke všem vašim oblíbeným masovým pokrmům, nejen k uzeninám!
• Přírodní ingredience - paprika, černý pepř, jalovec, muškátový oříšek, nové koření, tymián, majoránka a česnek - jsou zárukou úspěchu: fantastické aroma a nezapomenutelná chuť!
• Žádné chemické přísady - naše směs neobsahuje sůl, konzervační látky ani zvýrazňovače chuti. Výběrem našeho produktu tak máte záruku přírodních, zdravých a bezpečných ingrediencí!
• Efektivní balení - jeden 30g sáček vystačí na zavaření 2,5 kg masa! Snadno si tak můžete připravit výrobek na dovolenou nebo grilování s větší skupinou přátel!

Toužíte po uzeninách, které jsou aromatické, křehké a mají výjimečnou chuť? Chcete se vrátit do doby, kdy potraviny nebyly plné chemikálií a umělých přísad? Existuje způsob, jak na to! S naší směsí koření a bylinek snadno připravíte lahodné, aromatické paprikové a v ústech se rozplývající masové pokrmy pouze z přírodních surovin! Směs na šunku je směs speciálně vybraného přírodního koření a bylinek bez soli, konzervantů a zvýrazňovačů chuti. Směs obsahuje: papriku, černý pepř, jalovcové bobule, muškátový oříšek, nové koření, tymián, majoránku a česnek - výběrem našeho výrobku tak máte záruku bezpečného a zdravého jídla! Jedno 30g balení vystačí na uzení až 2,5 kg masa! Díky všestrannosti výrobku jej můžete použít pro přípravu oblíbených pokrmů z vepřového, zvěřiny, skopového nebo telecího masa. Po uzení touto směsí získá maso svou zvláštní chuť a vůni - skvěle chutná při uzení, pečení nebo opékání. Potěšte své blízké úžasnými masovými pokrmy!

Návod k použití:

Suroviny na 2,5 kg šunky:
• 2 vepřové šunky bez kosti (celková hmotnost 2,5 kg)
• 1,5 L studené vody
• 0,5 L voda na vaření směsi
• 140 g rychlo soli
• 6 g cukru
• 1 balení směsi

Postup:
Směs koření a bylinek zalijte 0,5 l vody a přiveďte k varu, poté zchlaďte. Připravte marinádu z 1,5 l vody, soli a cukru. Vložte šunky do nádoby na zavařování a vstříkněte nálev v poměru přibližně 60 ml na 1 kg. Poté přidejte vychlazenou vodu do zbytku nakládacího roztoku se směsí koření a bylinek, dobře promíchejte a nalijte na maso tak, aby bylo zcela ponořené. Nejlépe je maso zatížit shora (např. tlakem), aby se z nálevu nezvedalo. Po naložení vyjměte šunky z nálevu, vložte je do uzenářských sítí a zavěste je na vzdušné místo, aby se usušily. Šunky udíme při teplotě 50-60 °C po dobu 3-4 hodin (do zlatavé barvy). K uzení používejte dřevěné štěpky, např. olšové a bukové. Po vyuzení šunky spařte ve vodě o teplotě 75-80 °C, dokud teplota uvnitř masa nedosáhne 68 °C..

Složení: koření 70 % (sladká paprika, černý pepř, jalovec, pálivá paprika, muškátový oříšek, nové koření), bylinky 16,7 % (tymián, majoránka), granulovaný česnek.

Hmotnost: 30 g

Upozornění:
Neobsahuje sůl, cukr, konzervační látky ani glutaman sodný.
Skladujte na suchém místě, nevystavujte přímému UV záření.
Může obsahovat následující alergeny: hořčice, celer, sója, sezam, lepek, ořechy.

Rozměry balení:
• délka 11 cm
• šířka 1 cm
• výška 18 cm
Směs koření a bylinek na šunku, 30 g | BROWIN, 310003 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Směs koření a bylinek na šunku, 30 g | BROWIN, 310003 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy