Cena bez DPH: 327 Kč
Cena s DPH: 396 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.012 kg
EAN kód: 5908277706968

Sada na výrobu sýrů - mladý sýrař | BROWIN, 411000 - Popis:

Sýrařská sada - pro min. 10 kg sýra - vyrobte si vlastní sýr, nápad na dárek, pro čerstvé a dlouho zrající*, uzené* nebo plísňové* sýry - kompletní sada s teploměrem, formou, prakem, syřidlem, chloridem vápenatým, klínem a směsí koření.

• ​Pro domácí výrobu sýrů - sada pro mladé sýraře obsahuje všechny potřebné nástroje pro začátek domácího sýrařského dobrodružství. S její pomocí můžete vyrobit přibližně 10 kg vlastních měkkých (bílých) i tvrdých (žlutých) sýrů*.
• Nápad na dárek - znáte někoho, kdo rád vaří? Darujte mu nebo jí sýrařskou sadu v elegantním balení, která obsahuje vše potřebné pro přípravu sýrařských výrobků - včetně vyzkoušených receptů!
• Kompletní sada - obsahuje syřidlo, chlorid vápenatý, sýrařskou síťku, sýrařský klínek, směs koření, teploměr a formu na sýr.
• Chutné a delikátní sýry - při výrobě vlastních domácích sýrů máte jistotu osvědčených a prověřených surovin bez konzervantů a chemikálií. Své oblíbené sýry si navíc můžete libovolně ochutit, ať už suchými nebo sladkými, např. ořechy!
• Jednoduchá a rychlá příprava sýrů - s naší sadou připravíte zdravé sýry pro sebe, svou rodinu i celou řadu přátel jednoduše, rychle a bez problémů!

Záleží vám na kvalitě výrobků, které se každý den dostávají na stůl vaší rodiny? Dáváte přednost tomu, aby se ve vašem jídelníčku objevovaly zdravé výrobky bez zbytečných přídatných látek? Se sadou Mladý sýrař objevíte výhody vynikajících domácích výrobků - s její pomocí můžete vyrobit až 10 kg domácích měkkých sýrů (tvarohu), uzených sýrů a s pomocí vhodných bakteriálních kultur také tvrdé (žluté) nebo plísňové sýry. Odvažte se experimentovat! Připravené sýry jsou vhodné k uzení i grilování. Sada pro sýraře obsahuje všechny potřebné pomůcky pro výrobu vašich prvních domácích sýrových výrobků: syřidlo, chlorid vápenatý, sýrařská sítka, sýrařský klínek, kořenící směs, teploměr a formu na sýr (10x10x5,5 cm a objem 250 g), to vše zabalené v elegantní dárkové krabičce! Dopřejte sobě nebo svým blízkým nový chuťový zážitek. Domácí výroba sýrů je opravdu snadná - potřebujete jen základní kuchyňské vybavení a mléko z místního obchodu. Za necelou hodinu se váš domov naplní vůní oblíbeného aromatického domácího sýra. Můžete jej ochutit svým oblíbeným kořením (v případě suché verze) nebo podávat s medem, ořechy a ovocem (v případě sladké verze).

*Poznámka: Některé druhy sýrů, např. gouda nebo plísňový sýr, vyžadují speciální bakterie, které je třeba zakoupit zvlášť.

Složení sady: syřidlo, chlorid vápenatý, sýrový závěs, sýrový klínek, směs koření na česnekové máslo, sýrový teploměr s klipem a sýrová forma.
Sada na výrobu sýrů - mladý sýrař | BROWIN, 411000 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sada na výrobu sýrů - mladý sýrař | BROWIN, 411000 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy