Cena bez DPH: 480 Kč
Cena s DPH: 581 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 350 mm
šířka 370 mm
výška 20 mm
materiál: žula
váha: 7 kg
barva: černá
EAN kód: 5904816005974

Obdélníkový žulový kámen na pizzu 37 x 35 cm | BROWIN, 312026 - Popis:

Tento obdélníkový kámen vynikající kvality z černé žuly je vhodný pro pečení lahodné pizzy i křupavého chleba nebo koláčů. S úspěchem jej můžete použít také ke grilování. Umístěný ve vaší domácí peci vám poskytne efekt podobný efektu tradiční pece na pizzu.

• Na pizzu a pečivo - na kameni se stejně dobře peče dokonalá pizza pro celou rodinu, stejně jako chléb, rohlíky nebo koláče. Obdélníkový tvar je ideální pro maximální využití trouby a přípravu pečiva pro celou rodinu.
• Kámen je vhodný pro použití v troubě a pro grilované pokrmy - usnadní a urychlí proces pečení, rovnoměrně rozvádí teplo a absorbuje vlhkost, takže pizza bude chutnat jako z nejlepší pizzerie a i ostatní pečivo potěší svým vzhledem a chutí. Skvěle se hodí také ke grilování masa a zeleniny a temperování čokolády.
• Vysoká kvalita a nadčasová krása tvarů - přírodní, pečlivě opracovaná žula, odolná vůči vysokým teplotám. Při dodržení návodu k použití se z tohoto kamene budete těšit po mnoho let. Bude se krásně prezentovat nejen v kuchyni a na grilu, ale také na stole - slouží k servírování pokrmů.
• Pohodlné a bezpečné používání kamene a snadné čištění po pečení nebo grilování. Oceníte dokonale hladký horní povrch desky i protiskluzový spodní povrch..
• Nápad na dárek - tento elegantní kámen bude skvělým dárkem pro různé příležitosti - zejména pro milovníky pizzy a domácího pečení, grilování a špičkového příslušenství pro vaření.

Díky použití této stoprocentně přírodní a odolné žuly bude pečení kratší a snazší, protože skvěle akumuluje teplo a rovnoměrně absorbuje vlhkost po celém povrchu. Tyto cenné vlastnosti kamene vám mimo jiné umožní připravit vynikající pizzu - těsto bude chutnat jako v nejlepších italských pizzeriích! Profesionálními výsledky ohromí i další pečivo. Kámen je také ideální pro grilování oblíbeného masa nebo zeleniny.

Dokonale hladký horní povrch, leštěné (zkosené) hrany, matný, protiskluzový spodní povrch žulové desky - to vše zaručuje pohodlné a bezpečné používání kamene a jeho snadné čištění po pečení nebo grilování. Při správném používání vám bude sloužit mnoho let a stále vzbuzovat obdiv.

Kámen lze použít i k servírování domácích produktů - uzeniny, sýry, zelenina, ovoce, sushi nebo předkrmy na něm budou vypadat velmi efektně.

Tento elegantní černý kámen bude skvělým dárkem pro každou příležitost. Stane se krásným a zároveň pevným a odolným kusem vybavení každé kuchyně, ať už tradiční, nebo moderní.

Návod k použití kamene na pizzu:

Před prvním použitím kámen omyjte pod tekoucí vodou (studenou nebo vlažnou) nebo jej otřete vlhkým hadříkem.

Čistý kámen (leštěnou stranou nahoru) položte na rošt/rošt na střední úroveň studené trouby. Velikost kamene je přizpůsobena rozměrům roštu tak, aby byla optimálně využita jeho užitná plocha. Nastavte teplotu na přibližně 250-270 °C a troubu předehřívejte 30-60 minut. Pomocí stěrky položte pizzu na kámen a pečte několik minut - v závislosti na tloušťce těsta, jak je doporučeno v receptu. Hotovou pizzu vyjměte z trouby pomocí špachtle. Po upečení nechte kámen v troubě, dokud zcela nevychladne.

• Vyhněte se náhlým výkyvům teplot - žula nemá ráda extrémní výkyvy teplot, proto kámen vždy vkládejte do studené trouby a vyjměte jej až po použití, když vychladne. Vyhnete se tak teplotnímu šoku a ochráníte kámen před možným popraskáním. Vyvarujte se také pokládání studených výrobků (přímo z lednice).
• Mokrý kámen nikdy nezahřívejte - pokud se mokrý kámen zahřeje, voda se řádně neodpaří a pod vnitřním tlakem, který vzniká, se mohou objevit praskliny.
• Upozornění: Kámen se zahřívá na vysoké teploty - při přímém kontaktu s ním hrozí nebezpečí popálení. V případě potřeby používejte vhodné ochranné rukavice.
• Kámen na pizzu nemažte olejem - leštěný povrch žuly má mikropóry a může do určité míry absorbovat olej, což ovlivní chuť pečiva. Kromě toho se z pece může také nežádoucím způsobem kouřit.

Kámen myjte ručně, případně použijte šetrný (přírodní) prostředek na mytí nádobí. Jemně seškrábejte případné přilepené zbytky pečiva.

Tvorba skvrn na povrchu pizza kamene je přirozený proces spojený s používáním výrobku. Případné skvrny, které po umytí nezmizí, nijak neovlivní funkčnost kamene - jsou pouze známkou toho, jak často je používán.
Obdélníkový žulový kámen na pizzu 37 x 35 cm | BROWIN, 312026 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Obdélníkový žulový kámen na pizzu 37 x 35 cm | BROWIN, 312026 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy