Cena bez DPH: 234 Kč
Cena s DPH: 283 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 77 mm
šířka 55 mm
výška 108 mm
materiál:
  • nerezová ocel
  • plast
váha: 0.2 kg
EAN kód: 5908277709839

Palička na maso s bezpečnostní pojistkou | BROWIN, 311401 - Popis:

• Nepostradatelný kuchyňský nástroj - napichovátko s 56 čepelemi z nerezové oceli, ideální pro přípravu šťavnatých steaků!
• Křupavé a křehké maso - s použitím tenderizéru se vaše oblíbené masové pokrmy stanou chuťově výraznějšími a křehčími.
• Připravte si maso tak, jak ho máte rádi - palička je vhodná pro přípravu kuřecích prsíček, řízků a steaků palomilla.
• Zkracuje dobu vaření, smažení a grilování - napichováním masa před tepelnou úpravou můžete zkrátit dobu vaření až o 50 %!
• Ergonomický a bezpečný design - umožňuje propíchnout maso bez vynaložení velké síly, zatímco bezpečnostní pojistka chrání před nechtěným poraněním a vysouvá čepele pouze při přitlačení přístroje k potravině nebo je trvale uzamkne!

Milujete dokonale propečené a šťavnaté steaky? Chcete, aby vaše vařené, pečené a grilované maso bylo křehké a jemné a jeho chuť byla zvýrazněna použitým kořením a marinádami? Zvolte si naše napichovátko na maso - nepostradatelný přístroj v kuchyni, a to i při přípravě grilovaných pokrmů. Použití napichovátka je velmi jednoduché a zároveň bezpečné. Díky speciálnímu bezpečnostnímu prvku se 56 čepelí z nerezové oceli, které jsou ukryty v plastovém krytu, dostane z přístroje ven pouze při přitlačení na maso. Nemusíte se tedy bát, že byste se omylem pořezali! A pokud přístroj uložíte do šuplíku, můžete čepele zcela zablokovat!

UPOZORNĚNÍ na ostré čepele! Bezpečné uložení přístroje je možné díky blokovacímu zařízení, které umožňuje zcela zablokovat vysunutí čepelí z bodáku!

Proč je vhodné napichovat maso před tepelnou úpravou?

Za prvé, zkrátí to vaření, smažení a grilování až o 50 %! Za druhé umožňuje lepší vstřebávání marinád a koření. Vláknitá masová hmota je měkčí a pokrm křehčí a šťavnatější. Propíchnutí masa také zabraňuje tomu, aby se celý pokrm během vaření scvrknul!

Za třetí - maso si při zpracování zachovává přirozené šťávy, je chutnější, lépe se konzumuje a také lépe tráví!

Technické údaje:
• počet ostří 56
• délka ostří 2,5 cm
• Materiál ostří: nerezová ocel
Palička na maso s bezpečnostní pojistkou | BROWIN, 311401 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Palička na maso s bezpečnostní pojistkou | BROWIN, 311401 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy