Cena bez DPH: 697 Kč
Cena s DPH: 843 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 110 mm
šířka 298 mm
výška 149 mm
materiál: nerezová ocel
váha: 1.12 kg
kapacita: 1.5 kg
EAN kód: 5908277715199

Plnička na klobásy 1,5 kg se silikonovým pístem | BROWIN, 311009 - Popis:

• Nepostradatelný pro domácí výrobu uzenin - ruční horizontální plnička s kapacitou 1,5 kg je ideální pro přípravu uzenin, salámů a vnitřností v domácí kuchyni!
• ​Vysoká kvalita - díky závitu na mosazné matici a silikonem potaženému pístu s odvzdušňovacím otvorem, který usnadňuje lisování masa volným vypouštěním vzduchu nahromaděného v mase, vám výrobek bude sloužit dlouhá léta!
• 4 trychtýře s odvzdušňovacím systémem - náš výrobek se vyznačuje nejen promyšleným designem, ale také 4 trychtýři s odvzdušňovacím systémem, které jsou pevně spojeny s plničkou pomocí ocelového ráfku.
• Snadná údržba - výrobek se velmi snadno udržuje - před každým použitím je třeba plničku důkladně umýt (ručně!) a poté na její vnitřní povrch nanést lžičku jedlého oleje, aby se zajistila správná funkce pístu a prodloužila životnost stroje!
• Kompletní sada obsahuje: plničku, 4 trychtýře různých velikostí: 14 mm, 18 mm, 21 mm, 25 mm; ráfek pro upevnění trychtýřů; kliku; šroub pro upevnění kliky; robustní přísavku pro upevnění na desku stolu; návod k použití.

Sníte o zdravých domácích uzeninách bez konzervantů a zbytečných chemických přísad? Naše ruční horizontální plnička s kapacitou 1,5 kg je nepostradatelný přístroj, který se vám jistě bude hodit při výrobě domácích klobás, uzenin a vnitřností. Umožní vám rychle a snadno naplnit střívka uzenin nádivkou. Výrobek je vybaven 4 trychtýři (s odvzdušňovacím systémem), které jsou k plničce pevně připojeny pomocí šroubovacího ráfku. Součástí sady je robustní a ohybu odolný píst potažený silikonem, jehož výhodou je asepse, snadné čištění a zajištění těsnosti plnicího systému (trubka = píst). Píst je navíc vybaven odvzdušňovacím otvorem, který usnadňuje čerpání masa tím, že volně odvádí vzduch nahromaděný v mase ven.

Plnička je rovněž vybavena praktickou přísavkou. Plničku lze snadno a rychle připevnit k desce stolu. Bez rizika jeho poškození. Ochrana závitu s měděným povlakem prodlužuje životnost plničky. Stroj se velmi snadno udržuje. Před každým použitím je třeba jej důkladně umýt (ručně!) a rozetřít uvnitř lžičku jedlého oleje. To je nezbytné pro zajištění správné funkce pístu a prodlužuje životnost stroje. Upozornění: Výrobek nelze mýt v myčce nádobí.

Sada obsahuje:
• plnička
• 4 trychtýře: 14; 18; 21 25 mm;
• trychtýřová obruč;
• klika
• šroub k upevnění kliky;
• robustní přísavka pro upevnění plničky na desku stolu;
• návod

Rozměry:

1. podstavec:
Ø 10 cm
výška 4,1 cm

2. cylindr:
Ø vnější 9 cm
Ø vnitřní 8,6 cm
Ø vnější nástavce 10,2 cm
Ø vnější s nástavcem 10,2 cm
délka 31 cm

3. píst:
Ø 8,59 cm
délka 27 cm

4. trychtýře:
Ø 14/16; 18/20; 21/23; 25/27 mm
délka celková 149 mm
max délka pracovní 135 mm

5. celkový rozměr:
max. délka 66,5 cm
šířka 10,2 cm
výška 14 cm

6. objem 1,5 kg.

Pozor:
Výrobek je určen pro styk s potravinami.

Před každým použitím je třeba plničku důkladně umýt a na její vnitřní povrch nanést lžičku jedlého oleje. To je nezbytné pro zajištění správné funkce pístu a pomáhá prodloužit životnost přístroje.

Výrobek nelze mýt v myčce nádobí.
Plnička na klobásy 1,5 kg se silikonovým pístem | BROWIN, 311009 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Plnička na klobásy 1,5 kg se silikonovým pístem | BROWIN, 311009 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy