Cena bez DPH: 1311 Kč
Cena s DPH: 1587 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 280 mm
šířka 785 mm
výška 340 mm
materiál: nerezová ocel
váha: 4.6 kg
kapacita: 4 kg
EAN kód: 5908277710422

Plnička na klobásy 4 kg | BROWIN, 311004 - Popis:

• Nepostradatelný pro domácí výrobu uzenin - ruční horizontální plnička o hmotnosti 4 kg je ideální pro přípravu uzenin, salámů a vnitřností v domácí kuchyni!
• Vysoká kvalita - díky zpracování z nerezové oceli vám výrobek bude sloužit dlouhá léta!
• 4 plastové trychtýře - náš výrobek se vyznačuje nejen promyšleným designem, ale také 4 trychtýři o průměru: 17, 21 a 29 mm.
• Snadná údržba - výrobek se velmi snadno udržuje - před každým použitím je třeba plničku důkladně umýt (ručně!) a poté na její vnitřní povrch nanést lžičku jedlého oleje, aby se zajistila správná funkce pístu a prodloužila životnost stroje!
• Robustní podstavec - se dvěma šroubovacími svorkami - umožňuje pevné upevnění napichovátka na kuchyňskou desku nebo stůl.

Sníte o zdravých domácích klobásách bez konzervantů a zbytečných chemických přísad? Naše horizontální ruční plnička klobás s kapacitou 4 kg je nepostradatelným nástrojem, který se vám při výrobě domácích klobás, uzenin a vnitřností bude jistě hodit. Umožní vám snadno a rychle naplnit střívka klobás. Výrobek je vybaven 4 nálevkami o průměru: 17 mm, 21 mm, 25 mm a 29 mm.

Plnička je také vybavena robustním podstavcem se dvěma utahovacími svorkami, který umožňuje bezpečné upevnění plničky na kuchyňskou linku nebo stůl, aniž by došlo k jejímu poškození. Vysoce kvalitní zpracování z nerezové oceli a rychlý a snadno použitelný systém plnění znamenají, že vám vycpávač - bude sloužit dlouhá léta! Plnička se mimořádně snadno udržuje. Před každým použitím jej důkladně umyjte (ručně!) a rozetřete do něj lžičku jedlého oleje. To je nezbytné pro zajištění správné činnosti pístu a pomáhá prodloužit životnost přístroje. Upozornění: Výrobek nelze mýt v myčce nádobí.

Pozor:

Výrobek je určen pro styk s potravinami.

Před každým použitím je třeba plničku důkladně umýt a na její vnitřní povrch nanést lžičku jedlého oleje. To je nezbytné pro zajištění správné funkce pístu a pomáhá prodloužit životnost přístroje.

Výrobek nelze mýt v myčce nádobí.
Plnička na klobásy 4 kg | BROWIN, 311004 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Plnička na klobásy 4 kg | BROWIN, 311004 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy