Cena bez DPH: 139 Kč
Cena s DPH: 168 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 130 mm
šířka 40 mm
výška 220 mm
váha: 0.105 kg
EAN kód: 5908277717735

Směs koření na víno "4 roční období, malina" - směs sušeného ovoce a květin a směs vinných kvasnic a živin | BROWIN, 400001 - Popis:

Sada na víno 4 roční období - s malinami, na 10 L - směs sušeného ovoce a květin a směs vinných kvasnic a živin.

• Pro přípravu v každém ročním období - sušené ingredience můžete fermentovat i na jaře nebo v zimě, když je těžké sehnat čerstvé ovoce!
• Víno z malin - sada obsahuje přírodní sušené ingredience jako maliny, jablka, arónie a květy ibišku.
• Na 10 L vína - sada je velmi výkonná, 100 g sušeného mixu + 5 g kvasnic s živinami stačí až na 10 L základní směsi.
• Až 17 % - přidáním množství cukru uvedeného v instrukcích získáte silné víno s 17 %. Pokud dáváte přednost lehčím vínům, můžete do základní směsi přidat méně cukru.
• Snadné a rychlé - příprava vína se sadou 4 roční období je velmi jednoduchá a už po 5 týdnech je víno připraveno k pití.

Pokud jste přišli na nápad vyrábět víno v zimě nebo na jaře, kdy chybí čerstvé ovoce, nebo v létě nechcete ztrácet čas s jejich zpracováním, máme řešení!

4 roční období - s malinami je sada na výrobu vína, která obsahuje vhodně zvolený ovocně-květový sušený mix a směs vinných kvasnic s živinami. Od nynějška bude každé roční období ideální pro přípravu vynikajících domácích směsí.

Balení o hmotnosti 105 g obsahuje 100 g speciálně vybraných složek sušeného mixu (jablko, plody arónie, květ ibišku, maliny a aroma) a 5 g vysoce kvalitních kvasnic s živinami. Balení stačí na přípravu 10 L aromatického a chutí ohromujícího vína, které fermentuje až do 17 %.

Velmi jednoduchý způsob použití sady činí z ní skvělou volbu i pro ty, kteří se s výrobou domácího vína teprve začínají. K ingrediencím v sadě stačí přidat pouze vodu, cukr a nechat směs při pokojové teplotě.

Dobrá zpráva pro nedočkavé - degustace vína za optimálních podmínek fermentace je možná už po 5 týdnech.

Složení sušeného mixu:
jablko, plody arónie, květ ibišku, maliny, aroma.

Složení kvasnic s živinami:
kvasnice [vinné kvasnice S. cerevisiae, emulgátor: sorbitolový monostearát], dihydrogenfosforečnan diamonný, vitamin B1.

Způsob použití:
Obsah sáčku se sušeným ovocem a 2 kg cukru nasypte do 10 L vody o teplotě 85 °C a míchejte po dobu 3 minut při udržování uvedené teploty. Poté směs přelijte do fermentační nádoby a ochlaďte na pokojovou teplotu. Poté přidejte obsah malého sáčku s vinnými kvasnicemi a živinami. Fermentaci provádějte po dobu jednoho týdne a poté základ přeceďte přes sítko. Přidejte 0,5 kg cukru a fermentujte po dobu jednoho měsíce. Pro obohacení charakteru vína přidejte 1 g třísloviny pro červená nebo bílá vína (nebo nálev z 2 sáčků černého čaje).

Doporučujeme také další sady na víno 4 roční období s šípkem a brusinkami.

Rozměry balení:
• délka 13 cm
• šířka cca 4 cm
• výška 22 cm
Směs koření na víno "4 roční období, malina" - směs sušeného ovoce a květin a směs vinných kvasnic a živin | BROWIN, 400001 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Směs koření na víno "4 roční období, malina" - směs sušeného ovoce a květin a směs vinných kvasnic a živin | BROWIN, 400001 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy