Cena bez DPH: 1094 Kč
Cena s DPH: 1324 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
materiál:
  • plast
  • sklo
váha: 5.38 kg
průměr: 15 mm
EAN kód: 5904816002270

Vinařský set 15 l se skleněným demižonem | BROWIN, 400010 - Popis:

• Na první a další vína - skvělá volba pro osoby, které kdykoliv uvažovaly o přípravě vlastního domácího vína.
• Kompletní sada - abyste mohli zahájit fermentaci, stačí do sady přidat ovoce, vodu a případně cukr. Všechna ostatní potřebná příslušenství a prostředky pro fermentaci jsou obsaženy v sadě.
• Pro bílá, růžová a červená vína - bez ohledu na to, jaké ovoce si vyberete, přiložený Vinistart Komplex s pektoenzymem Vám umožní připravit vynikající víno o síle až 17 %.
• Nápad na neotřelý dárek, zajímavě zabalený - pokud při každé další příležitosti přemýšlíte, co někomu darovat, tato sada je určitě zajímavým nápadem na dárek k Vánocům, narozeninám, svátku a jiným příležitostem.
• Sada na roky - obsažené vinařské příslušenství jako: balon, korek, Fermentační trubice, aerometr nebo hadice na stáčení vína, pokud je používáno podle návodu, poslouží na dlouhá léta.

Pokud jste milovníkem vína, důrazně doporučujeme připravit si ho sami. S touto kompletní sadou vinařského vybavení připravíte první a další domácí vína.

V pohodlné krabici najdete balon na víno (15 L) v plastovém koši, který usnadňuje přenášení a chrání balon před rozbitím. Dále je přiložen gumový korek s otvorem a nerozbitná Fermentační trubice s ochranným uzávěrem.

Metabisulfit draselný pro stabilizaci vína a oplachování vinařského náčiní. Vinistart komplex - komplexní směs pro fermentaci obsahující Vinné kvasnice, ideálně zvolené živiny a pektoenzymem usnadňující získání šťávy z ovoce a podporující čiření vína.

Přiložený multimetr umožní měření koncentrace cukru v základu a umožní naplánovat sílu vína. Hadice s uzávěrem umožní snadné stáčení vína z usazenin a nalévání do lahví.

Podrobný návod obsahuje informace o všech etapách přípravy domácího vína a je přeložen do tří jazyků. Díky tomu se tato sada skvěle hodí i pro cizince.

Tato vysoce kvalitní sada Vám usnadní práci a zajistí, že příprava vína proběhne velmi hladce.

Pokud jste již zkušeným domácím vinařem, svou vášeň můžete sdílet s ostatními a darovat tuto kompletní sadu jako dárek. Je to skvělý nápad na dárek k Vánocům, k narozeninám, k svátku nebo ke dni mužů.

S naší vinařskou sadou budete mít vše, co potřebujete k fermentaci vlastního vína v pohodlí svého domova.

Použití:

Mytí náčiní:
Pamatujte, že vinařské náčiní, které budete používat, by mělo být důkladně umyto. Tím se předejde infekcím, které by mohly víno zkazit. K oplachování vinařského náčiní používejte roztok draselného metabisulfitu přiloženého k sadě nebo Oxi Turbo, který lze zakoupit samostatně - způsob použití dle návodu na obalu. Pamatujte, že baňky a jiné skleněné příslušenství nesmí být myty horkou vodou max. 50°C. Příliš vysoká teplota by mohla způsobit prasknutí skla.

V sadě se nachází:
• balon na víno 15 L v plastovém koši
• korek na balon Ø43 mm s uzávěrem
• Fermentační trubice s ochranným uzávěrem
• Metabisulfit draselný 10 g - prostředek ke stabilizaci moštů a vín a oplachování vinařského náčiní
• Vinistart Komplex - kombinace vznešených kvasinek, vhodných živin a pektoenzymu - přírodního enzymu usnadňujícího získání šťávy z ovoce a podporujícího čiření vína
• Multimetr ve zkumavce - aerometr pro kontrolu koncentrace cukru v základu a ve víně
• Hadice na stáčení vína se svorkou
Vinařský set 15 l se skleněným demižonem | BROWIN, 400010 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Vinařský set 15 l se skleněným demižonem | BROWIN, 400010 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy