Cena bez DPH: 216 Kč
Cena s DPH: 261 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 300 mm
průměr: 65 mm
počet v sadě: 4 ks
EAN kód: 5904816007732

Sušená vepřová střeva velikost 65 mm, 30 cm - 4 ks | BROWIN, 310620 - Popis:

Sušená střeva jsou inovativní produkt, 100% přírodní. Střeva jsou vyrobena z několika vrstev nejkvalitnějších vepřových střev. Určitě vyzkoušejte naše novinky. Sušená střeva jsou ideální volbou! S jejich použitím můžete připravit domácí klobásy, uzeniny - například zywiecka klobása, krakowska klobása a další.

• 100% přírodní - sušená střeva jsou zcela přírodním produktem, ideální ekologickou alternativou bílkovinných a polyamidových střívek na uzeniny. Sušená střeva jsou vhodná ke konzumaci.
• Vynikající odolnost - s těmito střevy se nemusíte obávat prasknutí, jedná se o mimořádně pevný výrobek, který vás nikdy nezklame. Z hotového výrobku jej můžete snadno sejmout.
• Homogenní kalibrace - se sušenými střevy vytvoříte dokonalé klobásy s jednotným průměrem jako od profesionálních řezníků.
• Dokonalé přizpůsobení a odsávání vlhkosti - vysušená střívka dokonale přiléhají k masovému dílu a zajišťují rychlejší sušení a důkladnější pronikání kouře při uzení klobás.
• Snadné skladování - sušená střeva Browin nevyžadují zvláštní podmínky skladování v chladu, jako je tomu u tradičních přírodních střev.
• Pro cca 4,5 kg masa - balení obsahuje 4 kusy sušených střev, do kterých se vejde až 4,5 kg nádivky.

Objevte naši novinku! Ideální produkt pro domácí uzenářství. Přírodní sušená vepřová střeva pro výrobu klobás a uzenin o průměru 65 mm. Balení obsahuje 4 kusy sušených střev o délce přibližně 30 cm.

Jedná se o 100% přírodní produkt s vynikající pevností, rovnoměrností a kalibrací. Střeva se dokonale přizpůsobí masným výrobkům, zajišťují lepší odvod vlhkosti, což má vliv na rychlost sušení a přesnější pronikání kouře při uzení.

Díky své vysušené formě lze tato střívka skladovat při pokojové teplotě.

Návod k použití: Střívka namočte na 5 minut do vlažné vody. Poté je naplňte náplní a pokračujte podle receptu na vybranou klobásu. Každé střívko je na jedné straně uzavřeno oválným tvarem. Druhý konec naplněného střívka svažte provázkem nebo použijte lis na klobásy. Střevní délku lze podle potřeby zkrátit. Sušená střeva jsou přírodním produktem a lze je konzumovat, ale z hotového výrobku je snadno odstraníte. Nepoužitá, hydratovaná střeva můžete nechat vyschnout a použít je příště.

Složení: Vepřová střeva.
Sušená vepřová střeva velikost 65 mm, 30 cm - 4 ks | BROWIN, 310620 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sušená vepřová střeva velikost 65 mm, 30 cm - 4 ks | BROWIN, 310620 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy