Cena bez DPH: 79 Kč
Cena s DPH: 96 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 1 mm
šířka 230 mm
výška 320 mm
materiál: plast
váha: 0.0054 kg
počet v sadě: 20 ks
EAN kód: 5908277702304

Fóliové sáčky pro šunkovar 3,0 kg - 20 ks | BROWIN, 313230 - Popis:

• Vysoká kvalita - sáčky do Šunkovaru jsou vyrobeny z pevné, průhledné fólie o tloušťce 0,04 mm, jsou odolné, rezistentní proti protržení a odolávají teplotám při vaření až do 90 stupňů.
• Bezpečné pro zdraví - fólie PE, ze které je výrobek vyroben, je materiál schválený pro styk s potravinami - nemusíte se tedy obávat, že se během vaření do jídla dostanou nebezpečné látky.
• Ideálně přizpůsobené - nové, nepoužité sáčky o rozměrech 22,5 cm x 32 cm jsou ideálně přizpůsobeny pro Šunkovar z nerezové oceli s objemem 3 kg.
• Pohodlná příprava pokrmů - díky sáčkům jednoduše a rychle vložíte náplň do komory Šunkovaru a také vyjměte hotový výrobek. Sáčky také usnadňují údržbu čistoty komory Šunkovaru.
• Zásoba na delší dobu - cena se vztahuje na sadu obsahující až 20 sáčků, které Vám umožní připravit celkem až 60 kg oblíbených vařených mas, šunek, pokrmů a vegetariánských paštik!

Sada 20 kusů pevných sáčků vyrobených z průhledné fólie určené pro styk s potravinami. Sáčky o rozměrech 22,5 cm x 32 cm jsou ideálně přizpůsobeny pro Šunkovar z nerezové oceli s objemem 3 kg. Díky nim můžete snadno a rychle vložit a vyjmout náplň z komory Šunkovaru, a zároveň udržet zařízení v dokonalé čistotě.

Sáčky jsou velmi jednoduché na použití. Stačí je rozložit uvnitř komory zařízení, vložit oblíbené maso nebo vegetariánskou náplň dovnitř, zabalit konce fólie a stisknout ji pružinou a víkem Šunkovaru. Při vyjímání pokrmu stačí zatáhnout za fólii, která se oddělí od vnitřních stěn a vyjde ven s náplní.

Použití sáčků je pohodlný způsob, jak připravit šunky, pokrmy, vegetariánské paštiky, dezerty a želé ve hezkém a chutném tvaru. Sáčky jsou vyrobeny z fólie určené pro styk s potravinami.
Fóliové sáčky pro šunkovar 3,0 kg - 20 ks | BROWIN, 313230 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Fóliové sáčky pro šunkovar 3,0 kg - 20 ks | BROWIN, 313230 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy