Cena bez DPH: 1240 Kč
Cena s DPH: 1501 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 185 mm
šířka 225 mm
výška 205 mm
materiál: nerezová ocel
váha: 1.14 kg
kapacita: 1.2 kg
EAN kód: 5908277712143

Sada s vodním pláštěm - Šunkovar 1,5 kg + hrnec + 2 teploměry + sáčky | BROWIN, 313016 - Popis:

• Moderní a zdravá kuchyně - Rozhodujete, jaké přírodní ingredience použijete k výrobě vlastní chutné uzeniny - v soli nebo bez soli. Šunkovar je také ideální pro přípravu vegetariánských pokrmů.
• Inovativní konstrukce - Speciální konstrukce zajišťuje, že Šunkovar spočívá na okraji a nedotýká se dna hrnce, čímž voda obklopuje Šunkovar a vytváří takzvaný vodní plášť, což zajišťuje, že připravované pokrmy jsou šťavnaté a rovnoměrně vařené.
• Ověřený a bezpečný - Šunkovar je naším bestsellerem již léta. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli určené pro kontakt s potravinami. Produkt je chráněn Evropským patentovým úřadem.
• Kompletní řešení - Sada je navržena tak, aby byl proces vaření rovnoměrnější díky tomu, že se Šunkovar nedotýká dna hrnce. Ideálně přizpůsobený okraj chrání před vypařováním vody, nemusíte kontrolovat množství vody, dolévat ji ani se obávat popálení. Dva přiložené teploměry Vám umožní kontrolovat celý proces. Sada obsahuje hrnec 4 L, okraj, Šunkovar do 1,5 kg, sáčky na náplň, dva teploměry, vícejazyčný návod k použití a osvědčené recepty.
• Univerzální - Jednorázově můžete v Šunkovaru připravit maximálně 1,5 kg náplně, např.: klasické šunky, rolády, sekanou a veganské paštiky. Lze používat na elektrických, indukčních i plynových varných deskách. Přístroj lze umývat v myčce.

Výrobce představuje Šunkovar s hrncem pro vaření ve vodním plášti - ideální produkt pro přípravu masa a vegetariánských pokrmů bez potřeby dalšího hrnce. Takové řešení výrazně usnadňuje používání Šunkovaru. Produkt je určen k výrobě chutných, vařených uzenin domácím způsobem. Je jednoduchý na obsluhu a umožňuje přípravu až 1,5 kg masového výrobku. Díky prostorné komoře v něm připravíte slaninu, šunku nebo aromatické rolády, ideální pro rodinné a přátelské setkání! Toto speciální náčiní slouží k přípravě šťavnatých obědových mas a různých typů uzenin a vegetariánských pokrmů - zdravých a bez chemických přísad.

Produkt je vhodný pro všechny typy sporáků.

IDEÁLNÍ DÁREK!

Darujte zdravá řešení svým blízkým!

Pokud Vám záleží na zdravé kuchyni, chcete vědět, co jíte - vy a vaše rodina, máte dost glutamátu a chemie v jídle - Šunkovar je pro vás! Verze s kapacitou do 1,5 kg Vám umožní připravit opravdu solidní porci vašich oblíbených pokrmů, které můžete také zmrazit a těšit se na jejich chuť po delší dobu!

Funkce tohoto náčiní spočívá v ohřevu vody a vaření masa. Rozhodujete se, jaké přírodní ingredience použijete k výrobě vlastní chutné uzeniny - v soli nebo bez soli. Můžete si být jisti, že v ní nebudou žádné konzervanty a umělé přísady, a její chuť dokonale podtrhnou vybrané koření.

Sada obsahuje 6 částí:
• hrnec 4 L - určený pro všechny typy sporáků
• okraj
• Šunkovar s kapacitou do 1,5 kg
• sáčky na náplň (10 ks)
• dva teploměry - jeden pro kontrolu teploty masa v Šunkovaru, druhý pro měření teploty vody

Na vnitřní stěně hrnce se nachází měrka, která pomáhá při jeho naplňování na požadovaný objem, také při použití spolu se Šunkovarem. Okraj obsažený v sadě snižuje ztráty vody spojené s jejím vypařováním. Díky odpovídající konstrukci Šunkovar spočívá na okraji a nedotýká se dna hrnce, což umožňuje vodě obklopovat Šunkovar, vytvářející takzvaný vodní plášť, který optimalizuje efektivitu práce sady.

Součástí balení jsou dva teploměry: první pro kontrolu teploty masa v Šunkovaru, druhý pro měření teploty vody.

Hlavní výhody Šunkovaru ve vodním plášti:
• jednoduchá obsluha umožňující snadnou přípravu oblíbených pokrmů
• snadný způsob, jak obohatit domácí menu
• zachování výživových a chuťových hodnot, které se obvykle ztrácí při tradičním vaření a smažení
• přesná kontrola teploty díky dvěma teploměrům
• žádná potřeba dolévání vody díky použití okraje

Podrobné informace o obsluze Šunkovaru naleznete v návodu přiloženém k sadě.

Rozměry:

Šunkovar:
• Ø 10 cm
• výška 17 cm

hrnec:
• Ø 17,5 cm
• výška 17,7 cm
• celková výška sady - hrnec se Šunkovarem - 20 cm

Šunkovar ve vodním plášti je inovativní produkt značky BROWIN.

Patent pro Šunkovar:

Produkt právně chráněný: ochranné právo udělené Úřadem pro patenty a ochranné známky RP - číslo práva výlučného RU 67751; evropský patent č. EP 2745747.

Patent pro Šunkovar ve vodním plášti:

Produkt právně chráněný: ochranné právo udělené Úřadem pro patenty a ochranné známky RP - číslo práva výlučného RU 069673.

Pozor:
Celková, nominální kapacita Šunkovaru je 1,5 kg.

V přístroji můžete připravit pokrm s maximálně 1,1-1,2 kg masa.

Minimální množství náplně je cca 0,7 kg.
Sada s vodním pláštěm - Šunkovar 1,5 kg + hrnec + 2 teploměry + sáčky | BROWIN, 313016 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sada s vodním pláštěm - Šunkovar 1,5 kg + hrnec + 2 teploměry + sáčky | BROWIN, 313016 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy