Cena bez DPH: 98 Kč
Cena s DPH: 118 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 95 mm
materiál: plast
váha: 0.052 kg
barva: bílá
průměr: 100 mm
tvar: kulatý
EAN kód: 5908277706272

Sýrařská forma kulatá fi 10 x 9,5 cm na 300 g | BROWIN, 411311 - Popis:

Sníte o krémovém, měkkém sýru ze syřidla? Vyrobte si ho ve vlastní kuchyni! S naší formou na sýr je to hračka!

• Pro každého výrobce sýrů - tato univerzální kulatá forma na sýr o rozměrech 10x10x9,5 cm je ideální pro domácí výrobu sýrů, zejména měkkých tvarohů a syřidel.
• Domácí sýr na dosah ruky - pomocí této formy si můžete vyrobit sýr krásného zaobleného tvaru o hmotnosti přibližně 300 g!
• Krásně zaoblený tvar - ideální forma na jakýkoli druh sýra. Zejména pro sýry se syřidlem, ale také pro zrající sýry, které vyžadují dokonale rovnou formu bez ostrých hran, čímž se snižuje riziko infekce při výrobě.
• Vysoká kvalita - forma je vyrobena z robustního a velmi odolného materiálu určeného pro styk s potravinami. Bílý materiál neobsahuje barviva, takže se nemusíte obávat, že by forma ovlivnila barvu připravovaného sýra.
• Pohodlné a snadné použití - forma je vybavena speciálními otvory, které slouží k odvádění syrovátky, a nožičkami, které zabraňují kontaktu odtékající tekutiny se sýrem, takže se s ní velmi snadno pracuje.

Sýry se syřidlem jsou nejjednodušší a nejrychleji připravitelné sýry v domácích podmínkách. Můžete je podávat buď ve slané, nebo sladké verzi s přídavkem ovoce nebo ořechů. Porci tohoto lahodného, jemného a krémového sýra můžete připravit pomocí naší robustní, univerzální kulaté formy na sýr. Její chytrá konstrukce obsahuje otvory pro odtok syrovátky a nožičky, které zabraňují kontaktu odkapávající tekutiny se sýrem. Forma je vyrobena z vysoce kvalitního, pevného a odolného materiálu v bílé barvě. Nebarvící materiál neovlivňuje zabarvení připravovaných sýrů a vy se můžete těšit z funkčnosti po velmi dlouhou dobu. Forma je velmi pohodlná a snadno se používá - při výrobě sýra v ní můžete připravit 300 g porci najednou. Forma je tedy vhodná jak pro začínající výrobce sýrů, tak pro profesionály!

Rozměry:
• Ø vnitř. 9,7 cm
• vnější výška. 9,1 cm
• Ø vněj. 10 cm
• výška vněj. bez nožek 9,3 cm
• výška vněj. s nožkami 9,5 cm
Sýrařská forma kulatá fi 10 x 9,5 cm na 300 g | BROWIN, 411311 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sýrařská forma kulatá fi 10 x 9,5 cm na 300 g | BROWIN, 411311 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy