Cena bez DPH: 31 Kč
Cena s DPH: 38 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 65 mm
materiál: plast
váha: 0.012 kg
průměr: 120 mm
tvar: kulatý
EAN kód: 5904816008739

Sýrařská forma na ricottu fi 12 x 6,5 cm na 500 g | BROWIN, 411327 - Popis:

Pokud si chcete plně vychutnat výhody výroby domácího sýra, pak je pro vás naše forma na sýr perfektní! Vyrobíte s ní dokonalé měkké sýry: sýr typu ricotta, tvaroh a sýřeninu ve tvaru kužele.

• Vytvořeno pro sýr ricotta a další měkké sýry - vaše domácí výrobky budou vypadat dokonale a působivě.
• Vyznačuje se kvalitou - forma je vyrobena z plastu a bude vám sloužit mnoho let.
• Zdravotně nezávadná - schválená pro styk s potravinami.
• Efektivní a praktická - výška naší formy je 6,5 cm a umožňuje pečení sýrů o hmotnosti až 500 g.
• Podporuje správné stravovací návyky - můžete si vybrat nejkvalitnější místní produkty bez přidaných konzervačních látek.

Výroba domácího sýra je skvělý způsob, jak si vychutnat zdravé a přírodní potraviny a zároveň aktivně trávit čas s blízkými a přáteli. Výška naší formy je 6,5 cm a umožňuje výrobu sýrů o hmotnosti až 500 g. Forma má otvory umožňující odtok syrovátky a nožičky, které oddělují sýr od odtékající tekutiny. Díky tomuto řešení bude proces zrání sýrů probíhat hladce a vaše výrobky získají jedinečnou chuť a vůni.

Při nákupu naší formy na sýr si můžete být jisti, že si vybíráte výrobek nejvyšší kvality, vyrobený z odolného plastu schváleného pro styk s potravinami.

Při domácí přípravě sýra máte naprostou kontrolu nad kvalitou a kombinací surovin. Můžete si vybrat ty nejkvalitnější produkty a vyhnout se umělým přísadám, konzervantům a dalším škodlivým látkám. Výsledkem je, že váš sýr bude přírodní a plný báječné chuti. Kromě toho můžete experimentovat s přísadami, jako jsou bylinky, koření nebo sušené ovoce, což vám umožní objevovat nové chutě. Důležité je, že nákupem surovin pro domácí sýr můžete podpořit místní výrobce, kteří nabízejí vysoce kvalitní produkty. Tímto způsobem přispíváte místní komunitě a pečujete o životní prostředí.

Výroba domácího sýra je nejen způsob, jak jíst zdravé a chutné jídlo, ale také forma relaxace a odpočinku. Může být také skvělou příležitostí k aktivnímu trávení času s rodinou a přáteli nebo k učení dětí samostatnosti a kreativitě.

Kupte si naši formu na sýr a vyrobte si vlastní lahodný domácí sýr! Objevujte s námi nové chutě a techniky výroby sýrů!
Sýrařská forma na ricottu fi 12 x 6,5 cm na 500 g | BROWIN, 411327 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sýrařská forma na ricottu fi 12 x 6,5 cm na 500 g | BROWIN, 411327 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy