Cena bez DPH: 57 Kč
Cena s DPH: 69 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
šířka 200 mm
výška 300 mm
materiál: polyethylen
váha: 0.005 kg
počet v sadě: 2 ks
EAN kód: 5908277705657

Sýrařské plátno Salami do lisu Browin 2 ks | BROWIN, 411303 - Popis:

• Nepostradatelný pomocník pro domácí výrobu sýra - sada dvou plátýnek na sýr
• 20 x 30 ideální pro domácí výrobu sýrů. Díky nim můžete snadno vyjmout lahodný domácí sýr z lisu, aniž byste se museli obávat o jeho tvar nebo strukturu.
• ​Vysoká kvalita - lehké a pružné plátno se díky kónické struktuře otvorů nelepí na sýrovou hmotu a povrch sýra zůstává výjimečně hladký. Plátno je vyrobeno z pružného a odolného polyethylenu, který je zcela bezpečný a nezanechává žádné zbytky.
• Domácí výroba sýrů bez námahy - sýrařské plátno v sobě nezadržují vlhkost, takže při lisování není třeba vyvíjet velký tlak.
• Dokonalé a snadné odkapávání syrovátky - pro co nejlepší odkapávání syrovátky a dokonalou hladkost sýra položte sýrovou hmotu na vnitřní hladkou stranu plátna.
• Opakovaně použitelné - toto plátno se vám bude hodit i v budoucnu, takže po vyprání na 60-70 °C je můžete použít znovu, až budete příště vyrábět domácí sýry!

Začněte se zajímat o domácí výrobu sýrů! Výroba sýrů je jedním z prvních typů Slow Food, o jehož výsledky se můžete podělit se všemi svými blízkými. Opravdu nejste daleko od toho, abyste na svém stole servírovali vlastnoručně vyrobené sýry. Jezte jednoduchá, ale chutná jídla, která si sami připravíte s důrazem na nejmenší detaily. Poznejte kuchyni plnou vitamínů, lahodných chutí, nádherných vůní a hlavně.. zdravých surovin! Naše sada dvou opakovaně použitelných pláten na sýr z pružného, odolného a bezpečného polyethylenu vám to jistě usnadní! Lisujte sýry bez obav o jejich tvar a strukturu! Díky kónické struktuře otvorů se oba závěsy nelepí na sýrovou hmotu a zanechávají ji hladkou a dokonale odkapanou od přebytečné syrovátky. Plátno můžete použít mnohokrát - po vyprání při 60-70 °C je lze použít opakovaně. Umožňují lisovat sýr bez tlaku a rychle a snadno vyjmout hotový sýr z lisu. Vsaďte na vysokou kvalitu, jednoduchost a nejlepší zpracování!

Tloušťka cca 0,01 cm.
Sýrařské plátno Salami do lisu Browin 2 ks | BROWIN, 411303 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sýrařské plátno Salami do lisu Browin 2 ks | BROWIN, 411303 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy