Chlorid vápenatý na výrobu sýrů - 100 g | BROWIN, 411215
Cena bez DPH:
38 Kč
Cena s DPH:
43 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka | 120 mm |
šířka | 18 mm |
výška | 180 mm |
váha: | 0.1 kg |
EAN kód: | 5904816001525 |
Chlorid vápenatý na výrobu sýrů - 100 g | BROWIN, 411215 - Popis:
• Pro výrobu sýrů - nezbytný produkt při použití málo pasterovaného mléka a čerstvého mléka s nízkým obsahem vápníku.• Zvýšení výtěžnosti sýra - chlorid vápenatý zlepšuje srážlivost mléka, pevnost sýřeniny a její zpracování.
• Snadnější krájení sýřeniny - kompaktní sýřenina se lépe krájí, což zvyšuje schopnost sýrařských zrn se smršťovat.
• Vysoká kvalita - nabízený chlorid vápenatý je potravinářský schválený a zdravotně nezávadný.
• Pro pivovarnictví - vápník dodává pivu jemnou, plnou a stabilní chuť a přispívá k flokulaci bílkovin.
• Velké balení, ekonomická volba - 100 g výrobku vystačí na 1 000 - 1 420 l mléka a je výrazně levnější než menší balení.
Chlorid vápenatý je prostředek používaný při výrobě sýrů ke zvýšení výtěžnosti sýrů. Je nezbytnou přísadou při použití málo pasterovaného nebo čerstvého mléka s nízkým obsahem vápníku. Chlorid vápenatý zlepšuje konzistenci a srážlivost mléka. Jeho použití snižuje ztráty kaseinu a tuku.
Díky chloridu vápenatému je sýřenina kompaktnější a lépe se s ní manipuluje, což vede k snadnějšímu srážení.
Náš výrobek má vysokou koncentraci 94-96 % a je velmi účinný.
Jedno balení vystačí na 1000-1420 l mléka.
Díky potravinářské kvalitě nabízeného chloridu vápenatého má při správném dávkování příznivý vliv na vstřebávání vápníku v organismu. Kromě toho se jedná o přípravek, který najde uplatnění mimo jiné i při vaření piva, aby dodal plnou a stabilní chuť.
Dávkování:
Koncentrovaný chlorid vápenatý by se měl používat v poměru 0,7-1 g (špetka) chloridu vápenatého na 10 l mléka.
Způsob použití:
Doporučené množství chloridu vápenatého rozpusťte v 50 ml převařené vody a vlijte do mléka. Přípravek by měl být přidán před očkováním bakteriálními kulturami a syřidlem. Používejte podle dávkování výrobce - nadbytek chloridu vápenatého může přispět k hořké chuti výrobku.
UPOZORNĚNÍ:
Dráždí oči. Pokud se dostane do očí, pečlivě je několik minut vyplachujte vodou.
Chlorid vápenatý na výrobu sýrů - 100 g | BROWIN, 411215 - Recenze:
Chlorid vápenatý na výrobu sýrů - 100 g | BROWIN, 411215 - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.