Tekuté mikrobiální syřidlo 50 ml | BROWIN, 411201
Cena bez DPH:
61 Kč
Cena s DPH:
69 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: | 0.05 kg |
EAN kód: | 5908277707293 |
Tekuté mikrobiální syřidlo 50 ml | BROWIN, 411201 - Popis:
Mikrobiální syřidlo je veganský enzymový přípravek získaný řízenou fermentací kmenů mikroorganismů Rhizomucor miehei.• Vysoce účinné - mikrobiální syřidlo je enzym, který umožňuje rychlé a účinné srážení mléka, což je pro proces výroby sýra zásadní.
• Veganský výrobek - mikrobiální syřidlo se doporučuje i veganům a vegetariánům.
• Všestranné použití - mikrobiální syřidlo lze použít k výrobě různých druhů sýrů, včetně kravského a kozího mléka.
• Snadné použití - použití mikrobiálního syřidla je velmi jednoduché a potřebnou dávku lze snadno vypočítat v závislosti na množství mléka použitého k výrobě sýra.
• Zdravotně nezávadné - mikrobiální syřidlo je bezpečný přírodní potravinářský výrobek, který splňuje vysoké standardy kvality.
Mikrobiální syřidlo je vegetariánský enzymový přípravek, který se používá k rychlému a účinnému srážení mléka při výrobě sýrů. Získává se řízenou fermentací kmenů Rhizomucor miehei a jedná se o vysoce účinný enzym, který lze použít pro výrobu různých druhů sýrů z mléka, jako je kravské, kozí a sójové mléko. Je zdravotně nezávadný, splňuje nejvyšší standardy kvality a doporučuje se veganům a vegetariánům. Díky snadno vypočitatelnému dávkování a jednoduchému způsobu použití je mikrobiální syřidlo ideálním řešením pro domácí výrobu sýrů.
Způsob použití:
• Nalijte mléko do hrnce, přidejte chlorid vápenatý podle dávkování na obalu, rozpuštěný v malém množství vlažné převařené vody, a důkladně promíchejte. Směs zahřejte na 38 °C.
• Když mléko dosáhne požadované teploty, přidejte syřidlo rozpuštěné v malém množství převařené a vychladlé vody. Doporučujeme použít 8-10 kapek na litr mléka.
• Celou směs opatrně promíchejte a nechte přikrytou, dokud se nevytvoří sýřenina, přibližně 40-60 minut.
Podrobné recepty na různé druhy sýrů najdete v části Sýrová kalkulačka.
Další poznámky:
1. Optimální pH mléka pro správné působení syřidla se pohybuje mezi 6 a 7.
2. Účinnost 10 000 MCU/ml.
Aby si syřidlo co nejdéle zachovalo své enzymatické vlastnosti, mělo by se skladovat při teplotě přibližně 5 °C.
Tekuté mikrobiální syřidlo 50 ml | BROWIN, 411201 - Recenze:
Tekuté mikrobiální syřidlo 50 ml | BROWIN, 411201 - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.