Cena bez DPH: 146 Kč
Cena s DPH: 177 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 83 mm
objem: 0.03 l
váha: 0.034 kg
EAN kód: 5908277715250

Tekuté syřidlo na sýry strong 30 ml | BROWIN, 411209 - Popis:

• Je vhodné pro domácí výrobu sýrů - s tímto mikrobiologickým tekutým syřidlem můžete vyrobit jakýkoli sýr (čerstvý sýr, krátce a dlouho zrající sýr, plísňový sýr atd.) s jedinečnou chutí a vůní.
• Také pro vegetariány - syřidlo je vegetariánské a neobsahuje zoonotické enzymy - takže na jeho základě můžete vyrábět své oblíbené sýry bez obav o jejich složení!
• Vysoce účinné - balení obsahuje 30 ml syřidla s účinností 250 000 U, takže pouhých 10 kapek stačí až na 10 litrů mléka! Celé balení vystačí až na 500 litrů mléka.
• Univerzální - syřidlo je vhodné pro výrobu různých druhů sýrů na bázi čerstvého mléka: kravského (také nízko pasterovaného na 74 °C), kozího, ovčího a obohaceného o rostlinné mléko (sójové, rýžové, kokosové).
• Snadné dávkování - tekutá forma umožňuje snadné dávkování bez nutnosti vážení - domácí výroba sýrů nebyla nikdy tak snadná!

Držíte vegetariánskou dietu? Vyhýbáte se živočišným produktům, ale chcete si vychutnat lahodné sýry bez obav o složení uvnitř? Máme pro vás řešení!

Připravte si svůj oblíbený tvaroh, žlutý sýr a plísňový sýr v pohodlí domova - s naším mikrobiologickým tekutým syřidlem Strong je to hračka! Mikrobiální syřidlo je enzymový přípravek získávaný z houby Rhizomucor miehei, který je ideální náhradou telecího syřidla.

S tímto produktem můžete vyrábět své oblíbené sýry z jakéhokoli druhu čerstvého mléka: kravského (rovněž nízko pasterovaného na 74 °C), kozího, ovčího i obohaceného o rostlinné mléko, aniž byste se museli obávat o složení výsledného produktu!

Jedno balení obsahuje 30 ml syřidla s účinností 250 000 MCU/ml. Pouhých 10 kapek stačí k výrobě sýra až z 10 litrů mléka!

Tekuté složení umožňuje snadné dávkování přípravku bez vážení, což výrobu sýra ještě více usnadňuje a zpříjemňuje!

Způsob použití:
Do mléka ohřátého na 30 °C přidejte potřebné množství chloridu vápenatého, předem rozpuštěného v malém množství převařené vody. Promíchejte a nechte 10 minut odstát. Poté mléko zahřejte na 37-38 °C a přidejte odpovídající množství syřidla, předem rozpuštěného v 50 ml vody o teplotě 37-38 °C. Důkladně promíchejte. Přestaňte míchat a počkejte 50-70 minut, než se vytvoří pevná sýřenina. Vyrobenou sýřeninu nakrájejte na kostky o velikosti asi 1-1,5 cm. Jemně promíchejte vyrobenou sýřeninu a asi po 5 minutách ji přeneste děrovanou lžící do formy vyložené sýrařskou utěrkou. Sýr necháme 20-24 hodin odpočívat. Po několika hodinách sýr obraťte.

Způsob skladování:
Po otevření skladujte těsně uzavřený v chladu.

Složení: mikrobiální syřidlo, chlorid sodný, konzervant: benzoan sodný.

Výtěžnost výrobku: 500 l mléka
Tekuté syřidlo na sýry strong 30 ml | BROWIN, 411209 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Tekuté syřidlo na sýry strong 30 ml | BROWIN, 411209 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy