Cena bez DPH: 183 Kč
Cena s DPH: 221 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 67 mm
šířka 67 mm
výška 780 mm
materiál: dřevo
váha: 0.36 kg
EAN kód: 5904816006773

Dřevěné pěchovadlo na zelí, malé 78 cm | BROWIN, 362018 - Popis:

Máte rádi kysané zelí jako přírodní probiotikum? Nebo jste příznivci korejského kimči? Místo nákupu těchto produktů v obchodě si je připravte sami doma. K tomuto účelu se Vám bude hodit dřevěný tlouk na zelí. Praktické pěchovadlo bylo navrženo speciálně pro šlehání zelí, což usnadní proces vkládání zelí do nádoby i samotné nakládání.

- Na kysané zelí a kimči - naše pěchovadlo je nepostradatelným pomocníkem při přípravě tradičního kysaného zelí nebo korejského kimči z čínského zelí.
- Vyrobeno z přírodního dřeva - dřevěné pěchovadlo je šetrné k životnímu prostředí a jeho používání je bezpečné. Dřevo je přírodní materiál, který nereaguje s potravinami a neuvolňuje škodlivé látky. Je schváleno pro styk s potravinami.
- Odolný a robustní - dřevěné šťouchadlo je trvanlivé, odolné proti mechanickému poškození a deformaci a zajistí dlouhodobé používání. Povrch šťouchadla je chráněn rostlinným olejem, takže se nenasákne šťávou ze zelí, což ovlivňuje jeho životnost.
- Pohodlné používání - šťouchadlo na zelí se pohodlně drží a jeho hmotnost je optimální pro správné šlehání zelí bez nutnosti použití velké síly. Dlouhá rukojeť je ideální pro menší i větší sklenice, sudy nebo kameninové nádoby.
- Polský výrobek - výrobek pochází 100% z Polska, a to jak z hlediska surovin, tak i výroby. Výběrem tohoto výrobku podporujete domácí ekonomiku.

Dřevěná osmiboká (osmihranná) šlehačka na zelí je příkladem nástroje, který je již po desetiletí nepostradatelnou součástí tradičního vaření. Je vyrobena z masivního tvrdého bukového a smrkového dřeva a bude Vám sloužit dlouhá léta.

Jedná se o polský výrobek , což je nejlepší volba, která Vám poskytne pracovní komfort a záruku bezpečnosti díky svému schválení pro styk s potravinami.

Údržba: V případě potřeby je možné použít i další materiály, které jsou součástí balení, jako je např:
Po umytí tloučku potřete dřevo jedlým olejem a před dalším použitím počkejte, až bude zcela suché. Poté proces zopakujte. Takto konzervovaný kus je odolný proti nasáknutí vlhkosti a praskání.

Vlastnosti výrobku
- potažené olejem OLI-NATURA
- celková délka: 78 cm +/- 2 cm kvůli ruční výrobě.

Hrot sbíječky:
- materiál: smrkové dřevo
- rozměr: 6,5 x 6,5 x 10,5 cm

Rukojeť šlehače:
- materiál: bukové dřevo
- Ø 22
- délka 66 cm
Dřevěné pěchovadlo na zelí, malé 78 cm | BROWIN, 362018 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Dřevěné pěchovadlo na zelí, malé 78 cm | BROWIN, 362018 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy