Cena bez DPH: 813 Kč
Cena s DPH: 984 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 274 mm
šířka 455 mm
výška 210 mm
materiál: nerezová ocel
max. teplota: 100 °C
váha: 3.192 kg
počet hořáků: 2 ks
napájení: tuhé palivo
EAN kód: 5908277700614

Balkonová udírna s teploměrem | BROWIN, 330001 - Popis:

• Malé zařízení - velké možnosti - malá udírna Vám umožní připravit lahodné uzené ryby, masa, sýry a uzeniny i na malém balkoně. Její kompaktní rozměry usnadňují skladování.
• Kvalitní provedení - udírna vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli určené pro styk s potravinami zaručuje mnoho chutných hostin! Tuto udírnu budete určitě používat dlouhá léta!
• Teploměr v sadě - součástí sady je teploměr - nezbytné zařízení, které umožňuje regulaci teploty během celého procesu uzení a zajišťuje dokonalou přípravu vašich oblíbených jídel.
• Uzení pod kontrolou - speciální hořáky, do kterých se umisťuje bez zápachové gelové palivo, jsou umístěny mimo udičnou komoru a mají regulaci plamene, což umožňuje zvyšování nebo snižování teploty v udičné komoře.
• Uzení pro každého - nyní už nepotřebujete velkou zahradu, abyste mohli sami udit. Stačí Vám balkon nebo terasa. Díky kompaktním rozměrům můžete udírnu vzít i na kempování nebo stanování.

Pokud si ceníte zdravé kuchyně a dbáte na to, jaké pokrmy končí na vašem talíři, vysoce kvalitní přenosná udírna bude ideálním řešením a skvělým dárkem. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a umožňuje udit maso, ryby, sýry, vejce a klobásy. Její malé rozměry znamenají, že ji můžete používat na balkoně, terase, zahradě i během cestování, např. na kempování nebo stanování. Udírna umožňuje najednou udit až 4 pstruhy. Díky solidní a promyšlené konstrukci je produkt velmi odolný a snadno se udržuje v čistotě. Dva hořáky napájené gelovým palivem umožňují uzení bez přístupu k plynu nebo elektřině. Uzení probíhá zahříváním štěpků umístěných na dně udírny, což vytváří kouř potřebný pro uzení. Nadměrný tuk vznikající při uzení se odkapává do speciální odkapávací misky, takže se nespaluje a udírna téměř nevytváří kouř. Miska také zajišťuje, že palivo nepřichází do kontaktu s uzeným jídlem. Speciální hořáky mají regulaci plamene, což umožňuje zvyšovat nebo snižovat teplotu v udičné komoře. Teploměr přiložený k udírně pak umožňuje sledovat tuto teplotu a udržovat ji na optimální úrovni. Vaše oblíbená jídla budou aromatická a chutná!

Při uzení je nezbytné používat udicí trysky.

Sada obsahuje:

pekáč,
dolní a horní rošt,
odkapávací misku na tuk,
kovový kryt,
poklici s vestavěným teploměrem (0-100°C),
dva kovové hořáky s regulací plamene,
vnější rám udírny, ve kterém se umisťují hořáky,
kovové kryty pro uhašení plamene,
kovové rukojeti.
Rozměry udírny:

hloubka 26,5 cm
délka bez rukojetí 42,2 cm
Balkonová udírna s teploměrem | BROWIN, 330001 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Balkonová udírna s teploměrem | BROWIN, 330001 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy