Cena bez DPH: 1405 Kč
Cena s DPH: 1700 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 273 mm
šířka 430 mm
výška 210 mm
materiál: nerezová ocel
váha: 3.6 kg
počet hořáků: 2 ks
napájení: tuhé palivo
EAN kód: 5908277714383

Sada balkonová udírna + udící třísky | BROWIN, 330010 - Popis:

• Malé zařízení - velké možnosti - malá udírna Vám umožní připravit chutné uzené ryby, maso, sýry a uzeniny i na malém balkóně. Její kompaktní rozměry usnadňují skladování.
• Pevné provedení - udírna je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli určené pro kontakt s potravinami.
• Přenosná sada - v balení je zahrnut teploměr, který umožňuje regulaci teploty během celého procesu uzení, a také třešňové štěpky. Udírnu můžete vzít i na kempování nebo táboření.
• Uzení pro každého - již nemusíte mít velkou zahradu, abyste mohli udit sami. Stačí Vám malý balkón nebo terasa.

Pokud si ceníte zdravé kuchyně a dbáte na to, jaké pokrmy se dostanou na váš talíř, kvalitní přenosná udírna bude ideální do vaší kuchyně. Vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a napájena gelovým palivem umožňuje uzení masa, ryb, sýrů, vajec a klobás. Její malé rozměry umožňují použití jak na balkóně, terase, v zahradě, tak i na cestách, například při kempování nebo táboření.

UDÍRNA
Konstrukce:
• pekáč (rozměry)
• spodní a horní mřížka
• odkapávací miska na tuk
• kovový kryt
• poklice s integrovaným teploměrem
• dva hořáky
• kovové rukojeti

Teploměr
Teploměr přiložený k udírně umožňuje kontrolovat teplotu pokrmů během uzení. Díky němu zjistíte, zda teplota uzení zůstává stále optimální.

Štěpky
Přiložené třešňové štěpky o frakci 9-12 mm jsou hlavně určeny pro udírny a zefektivňují proces uzení. Skvěle se hodí pro uzení ryb, drůbeže a červeného masa. Používejte je především na vepřové a hovězí maso.

Udírna Vám umožní připravit chutné uzené ryby, sýry a maso. Díky jejím kompaktním rozměrům ji můžete používat nejen na balkóně či terase, ale také v přírodě - na táboření nebo kempování. Udírna umožňuje jednorázové uzení až 4 pstruhů.

Konstrukce udírny je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, což zajišťuje vysokou odolnost a snadnou údržbu.

Dva hořáky napájené gelovým palivem umožňují uzení bez přístupu k plynu nebo elektřině. Uzení spočívá v zahřívání štěpek na dně udírny, což vytváří dým potřebný k uzení. Přebytečný tuk, který vzniká během uzení, odkapává do speciální misky na tuk, takže se nespaluje a udírna téměř nevytváří dým - což umožňuje její použití na terasách a balkónech. Miska zároveň zajišťuje, že palivo nepřichází do kontaktu s uzenými potravinami.

Ideální jako dárek!
Sada balkonová udírna + udící třísky | BROWIN, 330010 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sada balkonová udírna + udící třísky | BROWIN, 330010 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy