Cena bez DPH: 40 Kč
Cena s DPH: 48 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 75 mm
šířka 5 mm
výška 110 mm
váha: 0.005 kg
EAN kód: 5908277703172

Ciderové kvasnice Ciderini Sweet, 5 g | BROWIN, 400200 - Popis:

- Nepostradatelné pro výrobu cideru - Ciderini Sweet je speciálně vybraný kmen jablečných kvasinek. Umožňuje získat z ovoce optimální množství aromatických látek a připravit domácí cider skvělé chuti.
- Pro jablečný mošt a další - ušlechtilé sušené kvasinky obsažené v Ciderini Sweet jsou ideální pro výrobu sladkého jablečného moštu, hruškového perry a nápojů na bázi nízkoprocentních ovocných šťáv!
- Na 15-20 l - jedno 5g balení Ciderini Sweet stačí na výrobu až 20 l tohoto aromatického perlivého nápoje, který si vychutná celá vaše rodina!
- Snadné použití - kvasinky se velmi snadno používají, doporučená teplota pro kvašení je 15-30 °C a alkohol, který ve svém cideru získáte, může dosahovat až 9 %!
- Plný potenciál - kvasinky Ciderini Sweet v kombinaci s živným roztokem s vitaminem B1 Vám umožní využít jejich možnosti na 100 %, takže si budete moci vychutnat ještě plnější chuť a vůni vašich domácích nápojů!

Oceňujete jemnou příchuť a vůni ciderů? Máte spoustu jablek a nevíte, co s nimi? Začněte své dobrodružství s domácí výrobou cideru, kterou Vám usnadní náš nepostradatelný produkt pro výrobu domácích nápojů - ušlechtilé sušené kvasinky Ciderini Sweet. Tento speciálně vybraný kmen jablečných kvasinek Vám umožní získat z ovoce maximum vůně a chuti! Kvasinky jsou určeny k výrobě sladkého jablečného moštu - s jejich pomocí však můžete připravit také hruškové perry, stejně jako jakékoli nízkoprocentní varianty z jiných ovocných šťáv. Příprava rychlého osvěžujícího nápoje je nesmírně snadná, přidáme špetku Ciderini Sweet do libovolné šťávy a necháme vše 3 dny kvasit při pokojové teplotě. Poté nápoj přeneseme do lednice a vychutnáme si nízkoalkoholický, lehce perlivý nápoj ideální pro letní dny. Využijte naplno sílu a potenciál Ciderini Sweet kombinací Kvasnice se živinami s vitaminem B1! Jedno balení kvasnic - 5 g stačí na výrobu 15 až 20 l aromatického nápoje, ve kterém může obsah alkoholu dosahovat až 9 %. Kvasinky Ciderini Sweet se snadno používají - doporučená teplota kvašení je 15-30 °C.

Způsob použití je jednoduchý:
Obsah sáčku rozmíchejte ve 100 ml převařené a na 30 °C zchlazené vody, celek nechte 20 minut stát při pokojové teplotě. Po této době roztok nalijte do kvasné nádoby nebo baňky s nastavením na víno.

Složení: 1:
Složení: kvasinky Saccharomyces cerevisiae, emulgátor: sorbitol monostearát.

Pozor!
Pro optimální kvašení se doporučuje přidat Soylent B1 (401010).
Datum minimální trvanlivosti: Datum spotřeby a číslo šarže na pečeti. Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě. Výrobek pouze pro enologii, nikoliv k přímé spotřebě.

Rozměry balení:
- délka 7,5 cm
- šířka cca 0,5 cm
- výška 11 cm
Ciderové kvasnice Ciderini Sweet, 5 g | BROWIN, 400200 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Ciderové kvasnice Ciderini Sweet, 5 g | BROWIN, 400200 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy