Cena bez DPH: 40 Kč
Cena s DPH: 48 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: 0.02 kg
EAN kód: 5908277715731

Kvasnice se živinami Vinistart Complex, 20 g | BROWIN, 400401 - Popis:

- Nepostradatelný při výrobě vína, snadné použití - Vinistart Complex se doporučuje pro kvašení dužiny (s ovocem). Jedná se o jedinečnou kombinaci ušlechtilého kmene kvasinek, speciálně vybraných živin s minerálními solemi a vitamíny a pektonzymu, který zaručuje rychlé kvašení a skvělý buket vína.
- Pro ovocné nastavení - Vinistart Complex je nejvhodnější pro kvašení vín z angreštu, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hlohu, jablek, šípků, bílých a černých hroznů, rebarbory, sultánek, třešní, višní, malin, renklódu a uheráku, švestek, ostružin, černého, bílého a červeného rybízu, borůvek, černého bezu, trnek.
- Na 10 - 25 l vína - jedno 20 g balení přípravku Vinistart Complex stačí na přípravu 10 až 25 l oblíbených bílých a červených ovocných vín. Pozor! Použijte celé balení na jedno nastavení!
- Až 17 % alkoholu - Vinistart Complex Vám zaručí rychlý proces kvašení! Doporučená teplota pro tento proces je 15-30 °C a alkohol, který ve víně získáte, může dosáhnout až 17 %!
- Plný potenciál - Vinistart Complex v kombinaci s živným roztokem a vitamíny a minerálními solemi Vám umožní maximálně využít možnosti, takže si budete moci vychutnat ještě plnější chuť a vůni vašich domácích nápojů!

Jste domácím vinařem? Pak se určitě seznamte s naším produktem Vinistart Complex doporučeným pro kvašení v rmutu (není třeba lisovat šťávu z ovoce, stačí přidat rozdrcené ovoce bez semínek!).

Přípravek je vhodný pro výrobu bílých a červených vín např. z angreštu, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hlohu, jablek, šípků, bílých a černých hroznů, rebarbory, sultánek, třešní, višní, malin, červených a černých švestek, ostružin, bílého a červeného rybízu, borůvek, černého bezu, trnek.

Vinistart Complex však dobře poslouží nejen lidem, kteří chtějí začít své vinařské dobrodružství, ale i pokročilejším, kteří by si rádi připravili vlastní domácí pálenku!

Kombinace kmene ušlechtilých vinných kvasinek, speciálně vybraného média s minerálními solemi a vitamíny a pektinázymu zaručuje úspěch při přípravě domácí pálenky.

Výrobek je proto pohodlný, snadno se používá a nevyžaduje výběr žádných přísad!

Vinné kvasnice zaručují rychlé kvašení a nádherný buket vína. Minerální soli jsou pro vinné kvasinky cenným zdrojem dusíku a fosforu, zatímco vitaminy působí jako aktivátory kvašení a mají příznivý vliv na chuť a vůni vína.

Pectoenzym rozkládá pektin obsažený v ovoci, čímž usnadňuje uvolňování šťávy a snižuje viskozitu vína, což výrazně napomáhá následnému procesu čiření.

Způsob použití
Obsah sáčku nasypte do 100-200 ml převařené vody pokojové teploty a nechte 15 minut působit. Rozdrcené ovoce vložte do kvasné nádoby a zalijte malým množstvím vody (1-2 l na 10 kg ovoce). Poté se ujistíme, že má ovoce pokojovou teplotu a přidáme hydratovaný Vinistart Complex, doplníme vodu na požadovaný objem, zamícháme a necháme kvasit. Doporučená doba kvašení v dužině je 1-2 týdny. Po uplynutí této doby ovocné výlisky přecedíme a mošt ponecháme k dalšímu kvašení.

Složení:
Vinné kvasnice Saccharomyces cerevisiae, hydrogenfosforečnan diammonný (V), pektináza, vitamin B1 (thiamin hydrochlorid), emulgátor: sorbitol monostearát.

Pozor!
Použijte celé balení pro jedno nastavení.

Rozměry balení:
délka 12 cm
šířka cca 0,5 cm
výška 16 cm.
Kvasnice se živinami Vinistart Complex, 20 g | BROWIN, 400401 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Kvasnice se živinami Vinistart Complex, 20 g | BROWIN, 400401 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy