Cena bez DPH: 27 Kč
Cena s DPH: 33 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 75 mm
šířka 5 mm
výška 110 mm
váha: 0.007 kg
EAN kód: 5908277708900

Vinné kvasnice Enovini BAYA, 7 g | BROWIN, 400360 - Popis:

Aktivní, sušená Vinné kvasnice Enovini® BAYA - pro bílá a růžová vína - 18% pro 10-35 L produktu, 7g - ideální pro obnovení fermentace.

- Nepostradatelné při výrobě vína - Enovini® BAYA je speciálně vybraný kmen prvotřídních skleněných kvasinek. Umožňuje výrobu bílých i růžových vín u vás doma.
- Rychlé a stabilní kvašení - ušlechtilé suché kvasinky obsažené v Enovini® BAYA se dokonale osvědčí i v náročných podmínkách. Můžete je také použít pro opětovné spuštění kvašení.
- Na 10-35 l - jedno 7g balení Enovini® BAYA stačí na výrobu až 35 l aromatického domácího vína, které si vychutná celá rodina!
- Snadné použití - kvasinky se velmi snadno používají, teplotní rozmezí pro kvašení je 8-32 °C a alkohol, který ve víně získáte, může dosahovat až 18 %!
- Plný potenciál - kvasinky Enovini® BAYA v kombinaci s médiem Vitamin B1 a Kombi Vita, které najdete v naší nabídce, Vám umožní využít možnosti kvasinek na 100 %, takže si vychutnáte ještě plnější chuť a vůni vašich domácích nápojů!

Chcete se pustit do dobrodružství s domácí výrobou vína? Vyrábíte si vlastní domácí lihoviny a hledáte kvalitní produkty? Doporučujeme Vám naše prémiové ušlechtilé kvasnice - ideální pro bílá a růžová vína. Doporučujeme zejména pro domácí nápoje z angreštu, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hlohu, jablek, šípků, bílých hroznů, rebarbory, sultánek.

Enovini® BAYA neboli ceněný Bayanus je speciálně vybraný kmen kvasinek, který umožňuje získat víno s intenzivní vůní ovoce, bohatou chutí a vynikající čirostí.

Enovini® BAYA zajišťují rychlé, účinné a stabilní kvašení ve velmi širokém teplotním rozmezí a i za ztížených podmínek.

Jsou ideální pro opětovné spuštění kvašení - nastartování sady, když víno přestane pracovat před dosažením požadovaných vlastností.

Výrobek se mimořádně snadno používá. Jedno 7g balení vystačí na výrobu 10 až 35 l hotového produktu. Kvasinky jsou kryofilní a fungují při nízkých teplotách (od 8 °C). Jsou proto ideální pro kvašení v chladných ročních obdobích, ve sklepech, a to v rozmezí teplot kvašení 8-32 °C s možností dosažení až 18 % alkoholu!

Použitím médií Vitamin B1 a Kombi Vita, která jsou k dispozici v naší nabídce, můžete zaručit plné využití potenciálu, který kvasinky nabízejí!

Způsob použití je jednoduchý:
Obsah sáčku rozmíchejte ve 100 ml vody převařené a ochlazené na 30 °C, celek nechte 20 minut při pokojové teplotě. Po uplynutí této doby nalijte roztok do kvasné nádoby nebo baňky s nastavením na víno.

Složení: 1:
Vinné kvasnice Saccharomyces bayanus, emulgátor: sorbitolmonostearát.

Pozor!
Pro optimální kvašení se doporučuje přidat kondicionér: s vitaminem B1 (401010), Kombi Vita (401030).
Datum minimální trvanlivosti: Datum spotřeby a číslo šarže na pečeti. Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě. Výrobek pouze pro enologii, není určen k přímé spotřebě.

Rozměry balení:
- délka 7,5 cm
- šířka cca 0,5 cm
- výška 11 cm
Vinné kvasnice Enovini BAYA, 7 g | BROWIN, 400360 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Vinné kvasnice Enovini BAYA, 7 g | BROWIN, 400360 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy