Cena bez DPH: 27 Kč
Cena s DPH: 33 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 75 mm
šířka 10 mm
výška 110 mm
váha: 0.007 kg
EAN kód: 5904816017564

Vinné kvasnice Fermivin PDM, 7 g | BROWIN, 400330 - Popis:

Fermivin PDM sušená, ušlechtilá, univerzální vinné kvasnice Saccharomyces cerevisiae var. bayanus z oblasti Champagne ve Francii.

- Pro bílá vína, červená vína, šumivá vína a medovinu - Fermivin PDM je univerzální kvasinka pro všechny druhy vín včetně šumivých. Díky své odolnosti vůči vysoké koncentraci cukru se skvěle hodí i pro medoviny.
- Vína do 16 % - kvasinky Fermivin PDM vykazují odolnost vůči vysokým koncentracím alkoholu a poskytují zeslabení až do 16 %.
- Vhodné pro obnovení kvašení - spuštění sady, když víno z různých důvodů přestane kvasit, než dosáhne požadovaných vlastností.
- Velmi široký teplotní rozsah - kvasinky Fermivin PDM kvasí v širokém teplotním rozsahu od 13 do 30 °C.
- Pro 10-35 l - jeden sáček kvasinek Fermivin PDM představuje správné množství pro přípravu 10 až 35 l zálivky.

Fermivin PDM jsou kvasinky kvasící až do 16 % alkoholu Vinné kvasnice BAYANUS, které se díky své univerzálnosti výborně hodí pro vína z angreštu, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hlohu, jablek, šípků, bílých a černých hroznů, rebarbory, sultánek, třešní, višní, višní, malin, renklód a uherských švestek, aronie, ostružin, černého, bílého a červeného rybízu, borůvek, černého bezu. Tyto kvasinky mají mírný vliv na aromatický profil vína, čímž zachovávají aroma ovoce, z něhož je nápoj vyroben. Tyto kvasinky kvasí i za ztížených podmínek vysoké koncentrace cukru, vysoké koncentrace alkoholu nebo nízkých teplot. Z tohoto důvodu se také doporučují pro kvašení medových mladin a pro opětovné kvašení vín, tzv. restart.

Díky velmi širokému rozsahu, ve kterém kvasinky Fermivin PDM kvasí, se vyplatí používat je při kvašení ve sklepích nebo místnostech, kde je teplota nižší než pokojová.

Jeden sáček kvasinek je vhodný pro přípravu 10 až 35 l vinného moštu.

Sušené kvasnice Vinné kvasnice Fermivin PDM jsou velmi jednoduché na použití, stačí krátká rehydratace.

Způsob použití je jednoduchý:
Obsah sáčku rozmícháme ve 100 ml vody převařené a ochlazené na 30 °C, celek necháme 20 minut při pokojové teplotě. Po uplynutí této doby nalijte roztok do kvasné nádrže nebo do baňky na víno.

Kvasinky dosáhnou svého plného potenciálu s těmito médii: s vitaminem B1 (401010) a Kombi Vita (401030).

Složení: Kvasinky jsou určeny k výrobě vína:
Vinné kvasnice Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgátor: sorbitol monostearát.

Pozor!
Pro optimální průběh fermentace je vhodné přidat kondicionér: B1 (401010), Kombi Vita (401030).
Minimální trvanlivost před použitím: Datum spotřeby a číslo šarže na pečeti. Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě. Výrobek pouze pro enologii, není určen k přímé spotřebě.

Rozměry balení:
- délka 7,5 cm
- šířka cca 1 cm
- výška 11 cm
Vinné kvasnice Fermivin PDM, 7 g | BROWIN, 400330 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Vinné kvasnice Fermivin PDM, 7 g | BROWIN, 400330 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy