Cena bez DPH: 29 Kč
Cena s DPH: 35 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 75 mm
šířka 5 mm
výška 80 mm
váha: 0.007 kg
EAN kód: 5904816015751

Živina pro víno Kombi, 7 g | BROWIN, 401020 - Popis:

Pro správný vývoj potřebují Vinné kvasnice nejen zdroj cukru, ale také dusíkatých a fosforečných sloučenin, na které je ovoce v našich klimatických podmínkách chudé, a také vitamínů, především ze skupiny B. Použití média Combi zajišťuje správné pomnožení kvasinek, rychlý začátek kvašení a také úplné utlumení cukru obsaženého v ovoci a přidaného během výroby vína. Vitamin B1 stimuluje růst kvasinek a je silným aktivátorem kvašení. Složky neaktivních kvasinkových buněk urychlují množení biomasy a jsou zdrojem sterolů, mastných kvasinek a mikroživin hořčíku a manganu. Adsorbují látky, které inhibují fermentaci. Sloučeniny obsažené v živných roztocích jsou zcela využity kvasinkami při jejich množení, takže neovlivní příchuť a vůni vína ani lidské zdraví.

Relevantní vlastnosti: Kvasinky jsou vhodné k výrobě kvasinek:
Hmotnost 7 g
Pro 25 l zálivky

Způsob použití:
Použijte v poměru 1 g sójového přípravku na 2,0-3,5 l moštu. Obsah sáčku vystačí na 15-25L moštu. Doporučené množství živného roztoku dávkujte ve třech stejných dávkách: I - před naočkováním kvasinkami, II - po 2-3 dnech kvašení, III - po cca 10 dnech, kdy °Blg moštu klesne na 8-12. Dávky živného roztoku rozpusťte v cca 100 ml moštu, poté nalijte do kvasné nádoby a zamíchejte. Nepřidávejte živný roztok přímo k naočkování kvasinek.

Složení: Kvasné kvasinky, které se používají k zakládání kvasinek, se přidávají do vody:
Diammonium (V) hydrogenfosforečnan, neaktivní složky kvasinkových buněk, vitamin B1 (thiamin hydrochlorid).
Živina pro víno Kombi, 7 g | BROWIN, 401020 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Živina pro víno Kombi, 7 g | BROWIN, 401020 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy