Cena bez DPH: 98 Kč
Cena s DPH: 118 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 2000 mm
šířka 11 mm
výška 12 mm
materiál:
  • plast
  • sklo
  • PVC
váha: 0.122 kg
EAN kód: 5908277716851

Sada na podávání vína s rukojetí a svorkou | BROWIN, 353015 - Popis:

Nalévání vína nebylo nikdy tak snadné! Díky soupravě na vypouštění vína, která se skládá z hadice, svorky a držáku, můžete bez námahy přelévat domácí víno z jedné nádoby do druhé, aniž byste se museli obávat, že ze dna zachytíte sedlinu!
- Ještě snadnější přelévání vína - sada je ideální pro přelévání domácích destilátů. Díky plastové svorce můžete snadno regulovat rychlost nalévání a držák zabraňuje zalomení hadice a stabilizuje ji na požadované úrovni!
- Pro styk s alkoholem - sada je schválena pro styk s potravinářskými výrobky včetně těch, které obsahují alkohol. Můžete ji tedy snadno použít pro stáčení nebo nalévání domácího vína, piva, moštu a likérů.
- Pružný materiál - hadice je vyrobena z pružného, průhledného PVC materiálu, který se vlivem teplé vody velmi rychle roztáhne, aniž by zanechával záhyby, které by zpomalovaly průtok nápoje! Hadice má délku 2 m a průměr 8 mm.
- Snadná údržba - hadici lze používat opakovaně - jen ji nezapomeňte před použitím opláchnout horkou vodou, aby se hadice správně vytvarovala a nedošlo k infekci.
- Složení sady - ohebná hadička z PVC, skleněná trubice, plastová svorka pro kontrolu rychlosti nalévání tekutiny, rukojeť pro stabilizaci hadičky.

Hadice s rukojetí a svorkou je ideální pro začínající i pokročilé vinaře. Nalévání vína ještě nikdy nebylo tak snadné! Díky hadici můžete snadno a bez námahy přelévat víno z jedné nádoby do druhé, aniž byste se museli obávat vytahování sedliny ze dna baňky. Ohebná hadička o průměru 8 mm ve spojení se skleněnou hadičkou, která má vstupní otvor o několik centimetrů výše než její dřík, Vám umožní rychle a snadno přelévat alkohol bez obav z nasátí sedimentu ze dna balonku nebo kvasné nádoby. Sada je navíc vybavena plastovou svorkou, která usnadňuje kontrolu rychlosti nalévání, a rukojetí, která zabraňuje zalomení trubice. Při jejím použití můžete hadičku stabilizovat a udržet ji na požadované úrovni! Volbou tohoto výrobku si tedy zaručujete pohodlné odsávání tekutiny za jakýchkoli podmínek - a to i na delší vzdálenosti, protože hadice je dlouhá až 2 metry!


Vlastnosti výrobku:
Dostupné hadice z PVC a plastové drapákové soupravy jsou vyrobeny z plastů, které jsou schváleny pro styk s potravinářskými výrobky obsahujícími alkohol.

Použití:

Před použitím ponořte sadu do horké vody.
2. Hadici vyjměte, narovnejte a vytvarujte.
3. Připevněte soupravu pomocí rukojeti ke stabilizaci hadičky na balónku/fermentační nádobě.
4. Umístěte konec hadičky se skleněnou trubičkou do balónku/fermentační nádoby.
5. Nasajte tekutinu z balónku/fermentační nádoby a uzavřete svorku.
6. Vložte konec hadičky do níže uvedené sady nádobek.
Uvolněte svorku.

Pozor!
Před každým stáčením vína do lahví soupravu propláchněte horkou vodou nebo vodou s pyrosiřičitanem!
Sada na podávání vína s rukojetí a svorkou | BROWIN, 353015 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sada na podávání vína s rukojetí a svorkou | BROWIN, 353015 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy