Cena bez DPH: 462 Kč
Cena s DPH: 560 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 40 mm
materiál: korek
váha: 0.003 kg
průměr: 25 mm
počet v sadě: 100 ks
EAN kód: 5908277706098

Korková zátka 23/18 mm 100 ks. | BROWIN, 652310 - Popis:

Díky sadě 100 kusů přírodního aglomerovaného korku bude od nynějška zátkování opravdovým potěšením. Zátky vznikají rozdrcením přírodního korku a jeho následným vytvarováním do tvaru kužele o rozměrech 23 x 18 mm.

• Přírodní materiál - aglomerovaný korek vzniká drcením přírodního korku a jeho následným tvarováním do kuželovitého tvaru o rozměrech 23 x 18 mm.
• Zátky jsou vhodné pro různé způsoby korkovaní, a to jak pro ruční korkovaní, tak pro zátkovače. Můžete je použít pro lahve o minimální tloušťce 17 mm!
• Snadné použití - zátky stačí před korkovým zátkováním ponořit na cca 3 minuty do horké vody nebo je přikrýt vroucí vodou. Tím se stanou poddajnějšími, což usnadní korkové zátky na lahvích.
• Sada 100 přírodních zátek vám umožní zazátkovat až 100 lahví, tj. přibližně 75 l domácího vína ve standardních 750 ml lahvích.
• Spolehlivé korkové zátky - vsaďte na výběr skvělé kvality za nízkou cenu. Kónické Zátky doporučujeme zejména pro zátkování lahví s kompaktností pro rychlou konzumaci.

Připravujete si vlastní domácí vína? Dbáte na to, aby proces lahvování probíhal pečlivě a pozorně? Od nynějška pro vás bude zátkování potěšením díky sadě 100 kusů přírodního aglomerovaného korku. Zátky vznikají rozdrcením přírodního korku a jeho následným vytvarováním do tvaru kužele o rozměrech 23 x 18 mm. Pomocí zátkovače je lze použít na korkové zátky do lahví o minimální tloušťce 17 mm.
Specifický tvar kužele umožňuje snadné uzavření již otevřených lahví vína při zachování maximální těsnosti! Kuželové zátky se doporučují zejména pro zátkování lahví s obsahem určeným k rychlé konzumaci.

Používání:
Všechny typy korkových zátek musí být řádně připraveny k zátkování. V opačném případě může dojít k poškození uzávěrů nebo korkové zátky. V domácích podmínkách postačí ponořit zátky na přibližně 3 minuty do horké vody nebo je umístit pod pokličku nad vroucí vodu. Tím se stanou poddajnějšími, což usnadní zátkování lahví.

Upozornění:
Je důležité pamatovat na to, abyste zátky "nenamočili“ na příliš dlouhou dobu, protože by mohlo dojít k jejich poškození. Po zazátkování by lahve měly mimo jiné zůstat jeden den ve svislé poloze. To umožní korku přizpůsobit se vnitřní části hrdla láhve. Poté láhve umístěte do vodorovné polohy, což zase zabrání vysychání korku (víno korek "omývá“) a zajistí správnou výměnu plynů mezi vnitřkem láhve a okolím. Po dvou až třech dnech zkontrolujte, zda zátky netěsní. Pokud zjistíte netěsnost, bude nutné vyměnit korek za nový.

Doporučené korkovače:
- ruční zátkovačka: 507005; 507013.
Korková zátka 23/18 mm 100 ks. | BROWIN, 652310 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Korková zátka 23/18 mm 100 ks. | BROWIN, 652310 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy