Cena bez DPH: 140 Kč
Cena s DPH: 170 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 77 mm
objem: 0.212 l
materiál: sklo
váha: 0.142 kg
průměr: 70 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816007176

Dětská zavařovací sklenice Twist-off 212 ml s potiskem a černým víčkem Ø 66/4 - 6 ks | BROWIN, 132220 - Popis:

Jak přimět jedlíka, aby jedl zdravé jídlo nebo zdravou svačinu? Naservírujte mu pokrm v krásném barevném obalu! Praktická sklenice o objemu 212 ml s hravým potiskem a černým víčkem Twist-off vás i vaše dítě bude provázet dlouhá léta.

• Ideální na polévky, domácí jogurty a zdravé svačinky - barevná sklenice o objemu 212 ml přizpůsobená apetitu vašeho dítěte se skvěle hodí mimo jiné na uchovávání dětských pokrmů.
• Jako nádoba na domácí jogurt - pokud jste fanouškem nebo příznivcem domácího jogurtu, pak sklenici využijete i jako nádobu na dokonalou porci tohoto dezertu. Důležité je, že sklenice se prodává jako sada 6 kusů, takže se vám do nich vejde značné množství domácí dobroty.
• Vhodný do termostatického jogurtovače - v tomto jogurtovači připravíte nejlepší domácí jogurt na světě a snadno ho umístíte do naší sklenice.
• Je také určena k pasterizaci - pevně ji uzavřete a prodlužte trvanlivost oblíbených příchutí vašeho malého nebo staršího dítěte a připravte dokonalou "porci najednou“.
• Bezpečná a odolná - sklenice je vyrobena ze silného a odolného skla, které je odolné proti poškození a poškrábání. Neobsahuje BPA a ftaláty.
• S nepropustným, robustním víčkem - sklenici můžete pohodlně zajistit robustním černým uzávěrem s kliknutím a vzít si ji na procházku nebo na výlet bez obav, že obsah vyteče nebo se znečistí.
• Má atraktivní, chuť k jídlu povzbuzující vzhled - jídlo nebo malá svačinka uvnitř vypadá obzvlášť chutně.
• Nejen na jídlo - starší děti je využijí k ukládání drobných předmětů - korálků, plastelíny, malých kostek nebo kancelářských potřeb.

Sklenice o objemu 212 ml se prodává v sadě šesti kusů. Součástí sady jsou různé vzory potisků, které ještě více povzbudí vaše děťátko nejen ke konzumaci vámi připravených pokrmů, ale také k jejich společnému plánování a přípravě. Ideální pro uchovávání polévek, kaší, pyré, masových pokrmů, zavařenin, domácího jogurtu (připraveného například v našem jogurtovači nebo nakrájené čerstvé zeleniny a ovoce. Je také velmi vhodný jako přepravní obal na druhou snídani do školky a školy nebo jednoduše na procházku, na pláž či na výlet do hor. Starší děti ji také s úspěchem využijí k výzdobě svého pokoje, kde se schovávají různé poklady, jako jsou korálky, plastelína, malé kostky a kancelářské potřeby. Ve sklenici můžete bezpečně provádět pasterizaci bez obav z jejího poškození.

Jedná se o ideální nabídku pro vás i vaše blízké. Roztomilá malá skleněná nádoba, která vám poskytne spoustu možností a..... potěšení!

Upozornění: Sklenice nedoporučujeme mýt v myčce nádobí. Při ručním mytí je nemyjte pomocí ostré houbičky!

Uvedená cena je za 6 x sklenici včetně víček. Sklenice jsou baleny v uzavřeném sáčku.
Dětská zavařovací sklenice Twist-off 212 ml s potiskem a černým víčkem Ø 66/4 - 6 ks | BROWIN, 132220 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Dětská zavařovací sklenice Twist-off 212 ml s potiskem a černým víčkem Ø 66/4 - 6 ks | BROWIN, 132220 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy