Cena bez DPH: 123 Kč
Cena s DPH: 149 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 236 mm
objem: 5 l
včetně poklice: ano
materiál: plast
váha: 0.19 kg
průměr: 188 mm
EAN kód: 5904816001648

Multifunkční nádoba 5 l ke kvašení + kleště | BROWIN, 602215 - Popis:

• Určeno pro zavařování - nádoba byla vytvořena pro přípravu zavařených produktů, jako jsou okurky, zelí, červená řepa, květák, ředkvičky.
• Dodává se s dřevěnými kleštěmi - kleště umožňují pohodlně vytáhnout požadovanou porci nakládané suroviny z nádoby a zabránit jejímu zkažení.
• Nerozbitná, opakovaně použitelná - nádoba je vyrobena z plastu, takže se nemusíte bát, že se rozbije. Můžete ji používat po mnoho let.
• Bezpečný, schválený plast - sklenice je vyrobena z plastu, který je neutrální vůči nakládaným produktům, nepřebírá aromat a nemění barvu.
• Víčko s úchytem a protiskluzovým bočním profilem - úchyt, usnadňuje pohodlnou manipulaci s prázdnou nádobou, boční profil usnadňuje odšroubování.

Máte rádi nakládané okurky, zelí, papriky, červenou řepu, květák a další produkty? V naší sklenici si je můžete snadno připravit i u vás doma!

Nerozbitná sklenice se zeleným víčkem je vyrobena z plastu a je dokonalým doplňkem a náhradou za typické skleněné sklenice a kameninové nádoby.

Příprava domácích zavařených výrobků v této sklenici je bezpečná a snadná.! Protože je sklenice vyrobena z robustního, vysoce kvalitního plastu, je velmi lehká a snadno se přenáší, ale zároveň je nerozbitná. I když vám vyklouzne z rukou, nikdy se nerozbije.

Dřevěné kleště usnadňují hygienické vyjmutí okurky ze sklenice.

Materiál použitý k výrobě výrobku je bezpečný, certifikovaný a schválený pro styk s kyselinami vznikajícími při moření. Výrobek zůstává neutrální vůči obsahu - nepřebírá aromata a nemění barvu. Díky širokému otvoru (100 mm) je plnění a mytí sklenice mimořádně pohodlné!

Inovativní nepropustné víčko bez těsnění neshromažďuje plísně a bakterie.

Výběrem tohoto výrobku kromě sklenice 5 L, dostanete vhodné nepropustné víčko, které se neprotáčí, kleště na vytahování nakládaných produktů a také vložku s podrobným popisem produktu a vyzkoušenými domácími recepty na nakládanou zeleninu.

Upozornění:
• Nevystavujte sklenici přímému slunečnímu záření kvůli její omezené odolnosti vůči UV záření.​
• Sklenici se nesmí zalít horkou vodou! Sklenici myjte při teplotě nejvýše 70 °C měkkým hadříkem - bez použití drsné strany houby.
• Lze omývat pyrosiřičitanem draselným nebo roztokem kyseliny citronové.

Sada obsahuje:
nádoba s objemem 5 L, vyrobena z nerozbitného plastu (PET-1);
těsnicí uzávěr (Ø 100 mm) s úchytem;
dřevěné kleště
vložka s popisem výrobku a vyzkoušenými domácími recepty
Multifunkční nádoba 5 l ke kvašení + kleště | BROWIN, 602215 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Multifunkční nádoba 5 l ke kvašení + kleště | BROWIN, 602215 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy