Cena bez DPH: 164 Kč
Cena s DPH: 198 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 238 mm
objem: 5 l
včetně poklice: ano
materiál: plast
výpustný ventil: ano
váha: 0.225 kg
průměr: 190 mm
EAN kód: 5904816007145

Multifunkční nádoba s kohoutkem 5 l | BROWIN, 602505 - Popis:

Multifunkční sklenice s objemem 5 l a zeleným korkovým víčkem má vypouštěcí kohoutek a skvěle se hodí pro skladování většího množství vín, likérů, nápojů, džusů a limonád. Použijte ji doma, v garáži nebo na pozemku!

• Nezávadný plast - schválený pro styk s potravinami a skvělá nerozbitná alternativa ke standardním skleněným kohoutkovým dózám.
• Pohodlné nalévání - vypouštěcí kohoutek, kterým je nádoba vybavena, umožňuje nalít přesné množství tekutiny, aniž byste museli zvedat celou nádobu!
• Víčko se zátkou - je vyrobeno z plastu, má protiskluzovou úpravu a úchyt, který umožňuje prázdnou sklenici pohodlně přenášet.
• Chytrý design - využívá korek ve víčku jako regulátor tlaku, který umožňuje bezproblémový průtok nápoje kohoutkem, i když je ho málo!
• Bezproblémové čištění - díky širokému otvoru (fi100) můžete snadno vyčistit vnitřek nádoby a odstranit zbytky ovoce nebo bylinek z likérů a limonád.

Hledáte nádobu ideální pro skladování velkého množství vína, likérů, džusů, nápojů nebo limonád? Rozhodněte se pro naši multifunkční nádobu s objemem 5 l. Je vyrobena z certifikovaného bezpečného plastu, takže ji můžete používat opakovaně bez obav z rozbití! Nádoba je vhodná nejen pro přípravu domácích nápojů, ale také například pro venkovní posezení s přáteli. Umístěním výpustného kohoutku ve spodní části nádoby vám výrobek umožní bez problémů a s dětskou hravostí přelévat tekutiny do sklenice! Nízké umístění kohoutku vám umožní využít vaše speciality do poslední kapky! Důmyslně navržené víčko vyrobené z plastu, které je součástí sady, má protiskluzovou úpravu, rukojeť pro snadné přenášení prázdné sklenice a univerzální zátku sloužící jako regulátor tlaku. Zátka totiž umožňuje plynulé a bezproblémové nalévání tekutin, a to i při malém objemu, aniž by zpomalovala průtok! Otvor sklenice, který je široký fi 100, usnadňuje její čištění. Plast, ze kterého je výrobek vyroben, je neutrální vůči tekutinám v něm uloženým, neabsorbuje jejich vůně ani nemění barvu.

Upozornění!
Výrobek by se měl mýt ručně teplou vodou s použitím měkké houby, aby se minimalizovalo riziko poškrábání povrchu plastu.
Neplňte sklenici vodou s teplotou vyšší než 70 °C.
Přípustná koncentrace alkoholu 95 %
Multifunkční nádoba s kohoutkem 5 l | BROWIN, 602505 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Multifunkční nádoba s kohoutkem 5 l | BROWIN, 602505 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy