Cena bez DPH: 13 Kč
Cena s DPH: 16 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 46 mm
materiál: plast
váha: 0.0087 kg
průměr: 94 mm
EAN kód: 5904816003161

Přítlačné sítko na zavařeniny, nakládanou zeleninu - na zavařovací sklenice Ø 100 | BROWIN, 139056 - Popis:

Speciální sítko na zavařeniny Ø 100 mm, který je ideální pro výrobu okurek a octa ve sklenicích. Vysoce kvalitní polský výrobek s inovativním tvarem, navržený přímo společností Browin. Určeno všem milovníkům domácího zavařování a náročným kutilům.

• Objevte tajemství úspěšného zavařování - použijte speciální sítko na zavařeniny určený speciálně pro nakládané okurky a domácí ocet - poskytne vašim pochoutkám ideální podmínky pro dosažení plné chuti a delší trvanlivosti.
• Nemusíte se obávat, že se obsah sklenice zkazí - produkty použité k přípravě zdravých a chutných nakládaných okurek nebo jablečného octa zůstanou řádně ponořené pod povrchem tekutiny, což účinně chrání výrobek před zkažením, změnou barvy a ztrátou chuti.
• Polský výrobek, moderní design a odolnost - sítko je vyrobeno z vysoce kvalitního, odolného plastu a má moderní, designový tvar. Inovativně tvarované rukojeti zajišťují dokonalé zajištění lisu na hrdle sklenice.
• Bezpečné použití s nakládanými okurkami a octem - sítko je vyrobeno ze schváleného materiálu, schváleného pro styk s potravinami - skvělé pro použití s domácím ovocným octem a nakládanými okurkami.
• Funkce sítka - lis je vhodný také jako sítko, které usnadňuje odvádění tekutiny z ovoce nebo zeleniny ve sklenici. Sítko je v kuchyni užitečné také jako malý, praktický cedník.

Speciální sítko na sklenice Ø 100 mm, které je ideální pro výrobu okurek a domácího octa. Ideální pro skleněné a nerozbitné sklenice ze schváleného plastu. Zajistí vašim specialitám optimální podmínky pro plnou chuť a delší trvanlivost. Produkty používané k přípravě zdravých a chutných nakládaných okurek nebo jablečného octa zůstanou řádně stlačené pod povrchem nálevu, což účinně chrání výrobek před zkažením, změnou barvy a ztrátou chuti.

Inovativně tvarované rukojeti zajišťují dokonalou aretaci přítlaku na hrdlo sklenice.

Další výhodou sítka je, že jej lze použít jako cedník. Dokonale se hodí do nálevky Square Circle.

Sítko je vyrobeno z vysoce kvalitního, odolného plastu a má moderní, designový tvar, který ocení všichni milovníci domácího zavařování.

Upozornění: Nenalévejte tekutiny při teplotách vyšších než 60 °C!

Polský výrobek navržený ve společnosti Browin.
Přítlačné sítko na zavařeniny, nakládanou zeleninu - na zavařovací sklenice Ø 100 | BROWIN, 139056 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Přítlačné sítko na zavařeniny, nakládanou zeleninu - na zavařovací sklenice Ø 100 | BROWIN, 139056 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy