Cena bez DPH: 9 Kč
Cena s DPH: 11 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 22 mm
materiál: polyethylen
váha: 0.004 kg
průměr: 68 mm
EAN kód: 5908277716226

Přítlačné sítko na zavařeniny, nakládanou zeleninu - na zavařovací sklenice Ø 82-66 | BROWIN, 139055 - Popis:

• Objevte kouzlo zavařování - sítko je malé, ale revoluční kuchyňské náčiní, díky kterému znovu objevíte kouzlo domácího zavařování! Lisovací kleště se prodávají po kusech, při zakoupení celé sady (70 ks) obdržíte jako dárek plastovou nádobu o objemu 5 l.
• Žádné obavy z plísní a kažení - upínací konstrukce udržuje zeleninu a ovoce pod hladinou nálevu, což je dokonale chrání před negativními účinky vzduchu pod víčkem.
• Vrstvené zavařování a pohodlné odkapávání - sítko je ideální také pro vytváření vrstev a oddělování různých ingrediencí, kterými naplníte sklenici. Můžete jej také použít ke snadnému odkapávání zeleniny ze slaného nálevu nebo ovoce ze šťávy.
• Pro sklenice různých velikostí - sítko se hodí pro sklenice s průměrem víčka 82 mm, ale lze ji zkrátit tak, aby se hodila pro sklenice s průměrem víčka 66 mm.
• Bezpečný styk s potravinami - sítko je vyrobeno z polyethylenu. Tento materiál je schválen pro styk s potravinami a lze jej použít i při styku s octovým nálevem a i př kvašení o maximální teplotě 40 °C.

Přítlačné sítko je užitečný nástroj, který je ideální pro přípravu sklenic se zavařeným ovocem a zeleninou na zimu. Jeho konstrukce umožňuje udržet zeleninu a ovoce pod hladinou nálevu, což je zase chrání před negativním vlivem vzduchu pod víčkem. Díky použití sítka se tak nemusíte obávat, že by se na povrchu vašich zavařenin, džemů a kompotů objevila plíseň! S jeho pomocí si také můžete mnohem déle uchovat všechny chuťové a zdraví prospěšné vlastnosti svých zavařenin. Použití je velmi snadné. Stačí naplnit sklenici svým oblíbeným ovocem a zeleninou a naložit ji tak, aby po použití sítka spočívala na víčku. Kromě toho lze jej použít k dokonalému oddělení různých ingrediencí, kterými sklenici naplníte. Tato pomůcka vám také usnadní scezení zeleniny a ovoce od šťávy nebo nálevu. Výrobek je vyroben z polyethylenu - schválen pro styk s potravinami, vhodný také pro použití s octovým nálevem a nakládanou zeleninou. Svorka je vhodná pro sklenice s průměrem víčka 82 mm, ale lze ji také zkrátit tak, aby se hodila pro menší sklenice s víčky o průměru 66 mm.

Upozornění: Sklenice se nesmí plnit tekutinami o teplotě vyšší než 40 °C!
Přítlačné sítko na zavařeniny, nakládanou zeleninu - na zavařovací sklenice Ø 82-66 | BROWIN, 139055 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Přítlačné sítko na zavařeniny, nakládanou zeleninu - na zavařovací sklenice Ø 82-66 | BROWIN, 139055 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy