Cena bez DPH: 60 Kč
Cena s DPH: 73 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 118 mm
objem: 0.3 l
materiál: sklo
váha: 0.2 kg
průměr: 70 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816916126

Zavařovací sklenice Twist-off 300 ml se zlatým víčkem Ø 66/4 - 6 ks | BROWIN, 132303 - Popis:

Pokud potřebujete sklenici s nepříliš velkým objemem, která je ideální na různé domácí ovocné nebo zeleninové zavařeniny, ale i na malé množství sypkých produktů nebo jiných drobných předmětů užitečných v domácnosti, tato nádoba splní vaše potřeby. Uzavírá se zlatým otočným víčkem. Prodává se v balení po 6 kusech.

• Všestranné použití - sklenice je ideální na oblíbené domácí ovocné nebo zeleninové zavařeniny, na koření, sušené bylinky, dýňová nebo slunečnicová semínka. Můžete v ní také skladovat med, paštiku, hrášek nebo jakýkoli sypký produkt. Sklenice se osvědčí také jako nádoba na různé drobnosti.
• To pravé pro domácí zavařování - sklenice pojme až 300 ml a snadno pro ni najdete místo na poličce, v domácí spíži nebo v lednici.
• Vysoká kvalita - sklenice jsou vyrobeny z vysoce kvalitního skla, které je vhodné pro zavařování a lze je mýt v myčce nádobí.
• Víčka Twist-off - sklenice jsou pevně uzavřeny přiloženými elegantními zlatými víčky TO Ø 66. Víčka mají funkci "click“, díky které lze vždy kontrolovat těsnost sklenic, a tím i kvalitu vašich zavařenin.
• Praktická sada - výběrem této sady získáte 6 sklenic v jednom balení. Sklenice lze snadno mýt a opařit a lze je také bezpečně mýt v myčce nádobí.

Tato sada 6 skleněných sklenic TO (Twist-off) o objemu 300 ml se zlatými Ø 66 šroubovacími víčky je vhodnou volbou sklenic pro domácí zavařování oblíbeného ovoce a zeleniny, včetně džemů, marmelád, džemů, nakládaných okurek, omáček a pyré. Sklenice jsou také vhodné pro uchovávání masových konzerv, zejména tzv. zavařeného masa, a také suchých produktů, jako jsou houby nebo bylinky připravené například v domácí sušičce potravin. Hodí se také k uchovávání sypkých produktů a různých drobných předmětů - nejen v kuchyni, ale i v domácí dílně, např. na šroubky. Stačí se podívat - a už víte, co se uvnitř skrývá.

Šroubovací víčka, kterými jsou sklenice vybaveny, zajišťují pevné utěsnění, mají vnitřní silikonovou vrstvu a "cvakátko“, abyste měli těsnost svých zavařenin stále pod kontrolou. Při výrobě sklenic bylo použito vysoce kvalitní sklo, které je odolné vůči vysokým teplotám. Sklenice lze používat k pasterizaci zavařenin a lze je mýt v myčce nádobí.

Hotové zavařeniny, vhodně označené (např. speciálními samolepkami), vám umožní vychutnat si chuť a vůni sezónních pokladů ze sadu, zahrady nebo lesa kdykoli během roku, zejména v zimě.

Upozornění: Sklenice jsou baleny po 6 kusech!

Objem: 300 ml
Zavařovací sklenice Twist-off 300 ml se zlatým víčkem Ø 66/4 - 6 ks | BROWIN, 132303 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off 300 ml se zlatým víčkem Ø 66/4 - 6 ks | BROWIN, 132303 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy