Cena bez DPH: 88 Kč
Cena s DPH: 106 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 98 mm
objem: 0.346 l
materiál: sklo
váha: 0.2387 kg
průměr: 78 mm
počet v sadě: 3 ks
EAN kód: 5904816004847

Zavařovací sklenice Twist-off 346 ml s barevným potiskem "Made With Love" a hnědým víčkem Ø 82/6 - 3 ks | BROWIN, 132360 - Popis:

Sada 3 univerzálních sklenic o objemu 346 ml z vysoce kvalitního skla zdobeného barevným potiskem. Ideální pro všechny milovníky domácího zavařování! Skvěle se hodí na zavařování ovoce, masa a zeleniny!

• Vysoká kvalita - robustní a průhledné sklo, ze kterého jsou sklenice vyrobeny, umožňuje prezentovat obsah uvnitř sklenice.
• Originální potisk s dlouhou životností - ozdobný nápis Made With Love, provedený barevným potiskem, zdůrazňuje, že vše domácí je lepší! Díky dekorativní grafice se domácí dobroty ukryté v takové sklenici skvěle hodí jako dárek! Potisk je trvalý i po pasterizaci zavařenin..
• Všestranné použití - sklenice o objemu 346 ml se hodí zejména k uchovávání ovocných, zeleninových a masových zavařenin a také jako nádoby na moučníky nebo kaše, které si můžete vzít například do práce!
• Kompletní sada - sada obsahující 3 kusy sklenic o objemu 346 ml s odpovídajícími bordó víčky velikosti Ø 82/6.
• Snadné čištění - tvary sklenic, pevný materiál, ze kterého jsou vyrobeny, a odolný potisk umožňují bezproblémové a rychlé mytí.

Sada 3 sklenic o objemu 346 ml, vyrobených z vysoce kvalitního průhledného skla zdobeného barevným potiskem. Dekorativní nápis Made With Love zdůrazňuje, že vše domácí je lepší, a sklenice jsou tak ideální pro uchovávání všech druhů ovocných, zeleninových a masových konzerv. S úspěchem v nich však můžete uchovávat také med, sypké produkty, ale i jednohubky a ovesné vločky - ideální například do školy nebo do kanceláře! Díky originálnímu designu jsou sklenice také chutným dárkem pro vaše blízké.

Další předností sady jsou klasická víčka ve vínové barvě na zacvaknutí - díky nim můžete zkontrolovat, zda je sklenice pevně uzavřená. Díky jednoduchosti a eleganci se sklenice krásně vyjímají nejen na policích domácí spíže, ale i v kuchyňských zásuvkách. Minimalistický design máte na dosah ruky.

Upozornění:
Nedoporučujeme mýt sklenice v myčce nádobí. Při ručním mytí je nemyjte ostrou houbou!
Potisk je trvalý i po pasterizaci zavařenin.
Uvedená cena je za 3 x sklenici včetně víček.
Zavařovací sklenice Twist-off 346 ml s barevným potiskem "Made With Love" a hnědým víčkem Ø 82/6 - 3 ks | BROWIN, 132360 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off 346 ml s barevným potiskem "Made With Love" a hnědým víčkem Ø 82/6 - 3 ks | BROWIN, 132360 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy