Cena bez DPH: 114 Kč
Cena s DPH: 138 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 50 mm
objem: 0.04 l
materiál: sklo
váha: 0.0623 kg
průměr: 45 mm
počet v sadě: 10 ks
EAN kód: 5908277708191

Zavařovací sklenice Twist-off 40 ml s barevným víčkem Ø 43/4 - 10 ks | BROWIN, 132040 - Popis:

• Porce najednou - sada 10 skleniček o objemu 40 ml je vhodná zejména pro uchovávání malých, ochutnávkových porcí domácích ovocných zavařenin, dětských pokrmů, ale i pro uchovávání koření, sušeného nebo kandovaného ovoce a medu.
• Vysoká kvalita - robustní a průhledné sklo, ze kterého jsou sklenice vyrobeny, umožňuje prezentovat obsah uvnitř sklenice. Bez problémů tak rozpoznáte i nepopsatelné produkty!
• Jedinečný design - skleněná nádoba vyniká barevným a zajímavým designem na víčku. Díky němu sklenici snadno najdete na polici ve spíži a můžete ji také použít jako dekorativní prvek v kuchyni.
• Kompletní sada - výběrem tohoto produktu získáte kompletní sadu skládající se z 10 malých 40 ml skleniček s odpovídajícími vzorovanými uzávěry.
• Snadné čištění - tvar sklenic a robustní materiál, z něhož jsou vyrobeny, umožňují snadné a rychlé mytí v ruce i v myčce nádobí..

Sada 10 sklenic o objemu 40 ml z vysoce kvalitního průhledného skla. Sklenice jsou ideální na všechny druhy koření a domácí ovocné zavařeniny - v malých dávkách. Sklenice jsou ideální pro uchovávání džemů, zavařenin, marmelád nebo medu, které budou sladkým doplňkem jídel a chutným dárkem pro vaše blízké, např. u příležitosti svátků, svateb nebo rodinných oslav. Sklenice jsou také ideální pro uchovávání jednoporcových pyré a pokrmů pro děti. Můžete do nich také s úspěchem uložit koření nebo sušené a kandované ovoce. Díky svým malým rozměrům jsou sklenice vhodné i pro tvorbu domácí kosmetiky, např. krémů nebo cukrových peelingů - také jako cestovní balení.

Další předností sady jsou nápadná barevná víčka s kliknutím, která umožňují kontrolovat, zda je sklenice dobře uzavřená. Díky jejich jedinečnému designu se sklenice krásně vyjímají na policích domácí spíže. Jsou vyrobeny z pozinkované oceli s vnitřní silikonovou vrstvou a zaručují odolnost a spolehlivý výkon.

Pasterizace ve sklenicích:

Pasterizace ve sklenicích: Doporučená správná pasterizace spočívá v nalití horké zavařeniny přímo do sklenice a zašroubování víčka. Sklenice by se pak měla otočit víčkem dolů.

Dalším účinným způsobem je rychlé odšroubování a zašroubování sklenice, jakmile jsou sklenice vyjmuty z hrnce, ve kterém byly pasterovány, a poté je odstavit, aby vychladly víčkem dolů.
Charakteristika:

Sklo, z něhož jsou sklenice vyrobeny, má veškerá povolení pro styk s potravinami, včetně těch, které obsahují alkohol. Jedná se o sklo, které není temperované.

Používání:

Sklo by nemělo být vystaveno nadměrným teplotním šokům, protože příliš velký rozdíl teplot by mohl sklo poškodit. Doporučujeme sklo umýt ve vlažné vodě s dezinfekčním prostředkem, jako je pyrosiřičitan draselný nebo Oxi Turbo.

Pozor:

Víčka mohou mít různý design. Ke sklenicím se přidávají náhodně. Na fotografii je ukázka provedení.

Sklenice jsou baleny v čirých nebo s potiskem fóliových obalech - výběr je také náhodný.

Cena je za 1 balení.
Zavařovací sklenice Twist-off 40 ml s barevným víčkem Ø 43/4 - 10 ks | BROWIN, 132040 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice Twist-off 40 ml s barevným víčkem Ø 43/4 - 10 ks | BROWIN, 132040 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy