Cena bez DPH: 77 Kč
Cena s DPH: 93 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 123 mm
objem: 0.5 l
materiál: sklo
váha: 0.273 kg
průměr: 87 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816009446

Zavařovací sklenice vlnitá Twist-off 500 ml se zlatým víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132522 - Popis:

Sada šesti sklenic o objemu 500 ml se zlatým víčkem a ozdobným vzorem na skle. Ideální pro domácí zavařování, sypké produkty, šťávy a kompoty nebo jako estetická nádoba pro uložení drobných předmětů. Sklenice o objemu 500 ml se skvěle hodí také jako ekologické nádoby na domácí potraviny, které si můžete vzít s sebou do práce nebo na výlet.

• Praktické použití - sklenice mají objem 500 ml a hodí se do nich šroubovací víčka Ø 82/6 - můžete snadno naplnit a vyprázdnit veškerý obsah a na závěr je pohodlně umýt.
• Šetrné k životnímu prostředí - vyrobeno ze skla, které lze recyklovat donekonečna, aniž by ztratilo své vlastnosti! To je dobré nejen pro vás, ale i pro naši planetu.
• Elegantní tvar s dekorativním vzorem na skle - design, který vás provází už léta a připomíná vám vaše oblíbené chutě.
• Univerzální tvar a použití - sklenice se hodí na zavařování ovoce, zeleniny a masa i na marinování hub. Lze je také použít k uskladnění sypkých potravin, jako je cukr, mouka, krupice, rýže, nebo jiných drobných předmětů, například šroubků, korálků nebo malých hraček. Sklenice se dobře uplatní také jako přepravní nádoby na domácí polévku nebo salát.
• Odolná a kvalitní - trvanlivá a spolehlivá. Výborně se osvědčí při provádění procesu pasterizace.

Sada 6 sklenic o objemu 500 ml se zlatými Ø 82 víčky je vynikající volbou pro milovníky domácího zavařování: džemů, kompotů, šťáv, zeleninových salátů, marinované a nakládané zeleniny a masových pokrmů, např. tzv. Sklenice jsou vyrobeny z vysoce kvalitního skla, což má pozitivní vliv na nakládání s odpady - tuto surovinu lze používat a recyklovat donekonečna, aniž by ztratila cokoli ze svých vlastností. Jejich elegantní, jednoduchý design se hodí do každého interiéru a osvědčí se jako nádoby pro uchovávání nebo přípravu lahodných zavařenin a pokrmů, ale také jako vynikající nádoby na sypké potraviny: cukr, mouku, strouhanku, rýži, kroupy, obiloviny. Ideální jsou také na drobné předměty, jako jsou šroubky, korálky, kostky nebo malé hračky. Můžete v nich také pohodlně přepravovat domácí večeři.

Žijte zdravě, vyrábějte domácí zavařeniny v krásných a pevných sklenicích Browin!
Zavařovací sklenice vlnitá Twist-off 500 ml se zlatým víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132522 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Zavařovací sklenice vlnitá Twist-off 500 ml se zlatým víčkem Ø 82/6 - 6 ks | BROWIN, 132522 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy