Cena bez DPH: 442 Kč
Cena s DPH: 535 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 25-99 ks
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 105 mm
šířka 105 mm
výška 177 mm
váha: 1.7 kg
EAN kód: 088119111015

Sada na vaření piva - Coopers Dark Ale | BROWIN, 407210 - Popis:

1. Špičková kvalita - sada obsahuje vysoce kvalitní chmelový sladový koncentrát bez přidaných konzervačních látek a speciálně vybrané kvasnice. Kombinací těchto ingrediencí si sami vyrobíte vynikající pivo s osobitým profilem.

2. Snadná výroba - s koncentrátem Coopers potřebujete pouze základní vybavení, vodu a sladidlo, abyste mohli začít své domácí pivovarnické dobrodružství.

3. Vynikající chuť a vůně, ušlechtilá barva - s pivem Brewkit Coopers Dark Ale si vyrobíte vlastní tmavé pivo s lehkou chutí s hořkým dozníváním, tóny čokolády a praženého sladu, mahagonovou barvou a krémovou pěnou.

4. To se vyplatí! Náklady na výrobu domácího piva z koncentrátů Coopers jsou investicí, která vám umožní hrdě si vychutnat skvělé pivo - tak, jak ho máte rádi a kdy chcete. Utratíte méně než při nákupu hotových piv a zážitek z ochutnávky vlastního nápoje bude k nezaplacení - i pro vaše příbuzné a přátele.

5. Dostatek pro každého - z jedné plechovky koncentrátu vyrobíte 23 l vynikajícího domácího piva!

Dark Ale Concentrate je výrobek značky Coopers - dílo špičkových australských odborníků, kteří již po generace vytvářejí světoznámé pivovarské sady - chmelové sladové extrakty - pro výrobu vlastního piva. Díky kreativnímu spojení receptur společnosti Coopers s odbornými znalostmi společnosti BROWIN, která se specializuje mimo jiné na kvasnice a sortiment pro domácí minipivovary, je nyní výroba vlastního piva jednodušší než kdy dříve.

Koncentrát Dark Ale se vyrábí z nejkvalitnějšího praženého sladu z nejlepších odrůd jihoaustralského ječmene. Správný výběr praženého sladu a tasmánského chmele vám umožní vyrobit si vlastní tmavé pivo s plnou, čistou chutí s hořkým dozvukem. Dark Ale je pivo s nádechem čokolády a praženého sladu, mahagonové barvy a krémové pěny. Všechny tyto vlastnosti činí z tohoto koncentrátu standard pro domácí minipivovary. Pod víčkem plechovky koncentrátu se nachází kvasnice, díky němuž je výroba domácího piva pozoruhodně snadná. Sada obsahuje vysoce kvalitní slad, aromatický chmel a speciálně vybrané kvasnice. Koncentrát, sterilní zařízení, voda a vybrané sladidlo - to jsou jediné produkty, které potřebujete, abyste si brzy mohli vychutnat mimořádnou chuť a vůni domácího zlatavého nápoje s vytříbeným charakterem. Ochutnávka s rodinou nebo přáteli se stane vaší chloubou a zpříjemní oslavu ve větší skupině - z jedné plechovky Dark Ale uvaříte 23 l kvalitního domácího piva.

Chuťový profil: pražená, sladová, čokoládová

Obtížnost přípravy: střední

Barva piva EBC: 650

Plechovka obsahuje: 1,7 kg hermeticky uzavřeného chmeleného sladu bez přidaných konzervačních látek (slad svou konzistencí připomíná karamel/med) a sáček pivovarských kvasnic (umístěný pod víčkem).

Maximální koncentrace alkoholu: 5,2%

Menší množství přidaného cukru vám zajistí lehčí pivo!

Způsob, jak ušetřit!
Cena zařízení je investicí do budoucna - všechny potřebné produkty: fermentační nádoba, uzávěry, láhve- stojí přibližně 1500 Kč. Svou vášeň pro pivovarnictví můžete samozřejmě časem rozvíjet tím, že se vydáte stále profesionálnější cestou a budete používat další výrobky určené pro vášnivé pivovarníky. K tomu, abyste si mohli vychutnat vyrobené pivo, však stačí minimální základní vybavení. Doporučujeme zejména naši sadu MIKROBROWAR 1 (406000), která je skvělým nápadem na dárek, ale také kompletní počáteční sadou pro někoho, kdo chce s vařením začít.

Tento výdaj se velmi rychle vrátí, zejména proto, že výroba piva z koncentrátu je cenově výhodnější než nákup hotového piva v obchodě. Například při nákupu koncentrátů Coopers na 23 l piva (průměrná cena plechovky: 420 KC) - cena 500 ml lahve je 10 Kč. Přidáním cukru nebo glukózy (což má vliv na lepší chuť piva) - se tyto náklady zvýší na 13 Kč. Stále se však jedná o cenu nižší nebo blízkou nejoblíbenějším běžným pivům dostupným ve velkých obchodních řetězcích, jejichž akční ceny se pohybují mezi 18 a 25 korun. Nezapomeňte také, že potěšení z pití a sdílení domácího piva s přáteli a rodinou je... k nezaplacení! Pro milovníky sofistikovanějších chutí a kraftových piv máme v nabídce koncentráty Amber Ale, Long Play IPA nebo Diablo IPA, které vám umožní připravit až 8,5 l piva. Jedná se již o sofistikovanější typy, které se často vyskytují v řemeslném pivovarnictví a do kterých se mohou přidávat i chmelové extrakty pro ještě výraznější chuť. Náklady na výrobu takového piva se pohybují od 13 do 20 Kč za 500 ml láhev. Přitom akční ceny tohoto typu piva v obchodech se pohybují v rozmezí od 20 Kč a výše. Je tedy zřejmé, že díky své vášni pro domácí vaření piva můžeme nejen ušetřit, ale také rozvíjet svůj pivovarský vkus a potěšit ostatní degustací stále zajímavějších nápojů.

KOLIK ČASU POTŘEBUJETE?
1. Míchání všech přísad: přibližně 20 minut.
2. Odstavení sladu: přibližně 7 dní.
3. Stáčení: přibližně 40 minut.

A když je pivo hotové a vychlazené - vychutnejte si ho!

Recept na domácí pivo:
1. Veškeré vybavení důkladně opláchněte pyrosiřičitanem draselným.
2. Do sklenice nalijte vodu s teplotou přibližně 28 stupňů a poté přidejte kvasnice. Celé to nechte 15 minut hydratovat.
3. Odstraňte z plechovky návod a vložte ji asi na 10 minut do horké vody.
4. Do hrnce nalijte asi 2 l vody a přiveďte ji k varu.
5. Obsah plechovky nalijte do hrnce s vodou, přidejte 1 kg glukózy/cukru nebo plechovku sladového extraktu a důkladně míchejte, dokud se slad nerozpustí.
6. Do umyté nádoby nalijte 2 l studené vody a obsah hrnce a doplňte vodou až do celkového objemem 23 l.
7. Teplotu celku ustálíme na 24-26 stupňů, přidáme kvasnice a intenzivně promícháme.
8. Nádobu pevně uzavřete a vložte do ní fermentační trubičku.
9. Fermentaci nechte probíhat 7 až 10 dní.
10. Nalijte pivo do lahví a přidejte 1 pastilku Coopers Carbonation Drops do každé lahve s objemem 0,5 l. Láhve skladujte na tmavém a teplém místě.
11. Po dvou týdnech je pivo připraveno ke konzumaci!
Sada na vaření piva - Coopers Dark Ale | BROWIN, 407210 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sada na vaření piva - Coopers Dark Ale | BROWIN, 407210 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy