Cena bez DPH: 506 Kč
Cena s DPH: 612 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 105 mm
šířka 105 mm
výška 177 mm
váha: 1.7 kg
EAN kód: 9310441002497

Sada na vaření piva - Coopers European Lager | BROWIN, 407240 - Popis:

1. Špičková kvalita - sada obsahuje vysoce kvalitní chmelový sladový koncentrát bez přidaných konzervačních látek a speciálně vybrané kvasnice. Kombinací těchto ingrediencí si sami vyrobíte vynikající pivo s osobitým profilem.

2. Snadná výroba - s koncentrátem Coopers potřebujete pouze základní vybavení, vodu a sladidlo, abyste mohli začít své domácí pivovarnické dobrodružství.

3. Vynikající chuť a vůně, ušlechtilá barva - se sadou Brewkit Coopers European Lager si vyrobíte vlastní pivo po vzoru nejlepších prémiových ležáků se světlou pěnou a lehkou osvěžující, přirozenou a čistou chutí s hořkým závěrem.

4. To se vyplatí! Náklady na výrobu domácího piva z koncentrátů Coopers jsou investicí, která vám umožní hrdě si vychutnat skvělé pivo - tak, jak ho máte rádi a kdy chcete. Utratíte méně než při nákupu hotových piv a zážitek z ochutnávky vlastního nápoje bude k nezaplacení - i pro vaše příbuzné a přátele.

5. Dostatek pro každého - z jedné plechovky koncentrátu vyrobíte 23 l vynikajícího domácího piva! Servírujte ho dobře vychlazené ve vysoké úzké sklenici.!

Brewkit Coopers European Lager je produktem značky Coopers - dílem špičkových australských odborníků, kteří již po generace vytvářejí světoznámé brewkity - chmelené sladové extrakty - pro výrobu vlastního piva. Díky kreativnímu spojení receptur společnosti Coopers s odbornými znalostmi společnosti BROWIN, která se specializuje mimo jiné na kvasnice a sortiment pro domácí minipivovary, je nyní výroba vlastního piva jednodušší než kdy dříve.

Koncentrát European Lager vám umožní vyrobit si vlastní pivo inspirované nejlepšími prémiovými ležáky ze severní Evropy. Toto tradiční světlé pivo se vyznačuje bílou pěnou a lehkou osvěžující chutí s nahořklým závěrem. Všechny tyto vlastnosti činí z tohoto koncentrátu standard pro domácí minipivovary. Pod víčkem plechovky s koncentrátem se nacházejí kvasnice, díky nimž je výroba domácího piva pozoruhodně snadná. Sada obsahuje vysoce kvalitní slad, aromatický chmel a speciálně vybrané kvasnice. Koncentrát, sterilní zařízení, voda a vybrané sladidlo - to jsou jediné produkty, které potřebujete, abyste si brzy mohli vychutnat mimořádnou chuť a vůni domácího zlatavého nápoje s vytříbeným charakterem. Jeho ochutnávka s rodinou nebo přáteli vám dodá hrdost a ještě více zpříjemní vaši oslavu - jedna plechovka evropského ležáku vám umožní připravit 23 l kvalitního domácího piva. Podávejte ho značně vychlazené, ve vysoké úzké sklenici s bohatě nalitou pěnou - až 5 cm!

Obtížnost přípravy: jednoduchá

Barva piva EBC: 90

Plechovka obsahuje: 1,7 kg hermeticky uzavřeného chmeleného sladu bez přidaných konzervačních látek (slad svou konzistencí připomíná karamel/med) a sáček pivovarských kvasnic (umístěný pod víčkem).

Maximální koncentrace alkoholu: 5,2%

Menší množství přidaného cukru vám zajistí lehčí pivo!

Způsob, jak ušetřit!
Cena zařízení je investicí do budoucna - všechny potřebné produkty: fermentační nádoba, uzávěry, láhve- stojí přibližně 1500 Kč. Svou vášeň pro pivovarnictví můžete samozřejmě časem rozvíjet tím, že se vydáte stále profesionálnější cestou a budete používat další výrobky určené pro vášnivé pivovarníky. K tomu, abyste si mohli vychutnat vyrobené pivo, však stačí minimální základní vybavení. Doporučujeme zejména naši sadu MIKROBROWAR 1 (406000), která je skvělým nápadem na dárek, ale také kompletní počáteční sadou pro někoho, kdo chce s vařením začít.

Tento výdaj se velmi rychle vrátí, zejména proto, že výroba piva z koncentrátu je cenově výhodnější než nákup hotového piva v obchodě. Například při nákupu koncentrátů Coopers na 23 l piva (průměrná cena plechovky: 420 KC) - cena 500 ml lahve je 10 Kč. Přidáním cukru nebo glukózy (což má vliv na lepší chuť piva) - se tyto náklady zvýší na 13 Kč. Stále se však jedná o cenu nižší nebo blízkou nejoblíbenějším běžným pivům dostupným ve velkých obchodních řetězcích, jejichž akční ceny se pohybují mezi 18 a 25 korun. Nezapomeňte také, že potěšení z pití a sdílení domácího piva s přáteli a rodinou je... k nezaplacení! Pro milovníky sofistikovanějších chutí a kraftových piv máme v nabídce koncentráty Amber Ale, Long Play IPA nebo Diablo IPA, které vám umožní připravit až 8,5 l piva. Jedná se již o sofistikovanější typy, které se často vyskytují v řemeslném pivovarnictví a do kterých se mohou přidávat i chmelové extrakty pro ještě výraznější chuť. Náklady na výrobu takového piva se pohybují od 13 do 20 Kč za 500 ml láhev. Přitom akční ceny tohoto typu piva v obchodech se pohybují v rozmezí od 20 Kč a výše. Je tedy zřejmé, že díky své vášni pro domácí vaření piva můžeme nejen ušetřit, ale také rozvíjet svůj pivovarský vkus a potěšit ostatní degustací stále zajímavějších nápojů.

KOLIK ČASU POTŘEBUJETE?

1.• Míchání všech přísad: přibližně 20 minut.
2.• Odstavení sladu: přibližně 7 dní.
3.• Stáčení: přibližně 40 minut.

A když je pivo hotové a vychlazené - vychutnejte si ho!

Recept na domácí pivo:
1. Veškeré vybavení důkladně opláchněte pyrosiřičitanem draselným.
2. Do sklenice nalijte vodu s teplotou přibližně 28 stupňů a poté přidejte kvasnice. Celé to nechte 15 minut hydratovat.
3. Odstraňte z plechovky návod a vložte ji asi na 10 minut do horké vody.
4. Do hrnce nalijte asi 2 l vody a přiveďte ji k varu.
5. Obsah plechovky nalijte do hrnce s vodou, přidejte 1 kg glukózy/cukru nebo plechovku sladového extraktu a důkladně míchejte, dokud se slad nerozpustí.
6. Do umyté nádoby nalijte 2 l studené vody a obsah hrnce a doplňte vodou až do celkového objemem 23 l.
7. Teplotu celku ustálíme na 24-26 stupňů, přidáme kvasnice a intenzivně promícháme.
8. Nádobu pevně uzavřete a vložte do ní fermentační trubičku.
9. Fermentaci nechte probíhat 7 až 10 dní.
10. Nalijte pivo do lahví a přidejte 1 pastilku Coopers Carbonation Drops do každé lahve s objemem 0,5 l. Láhve skladujte na tmavém a teplém místě.
11. Po dvou týdnech je pivo připraveno ke konzumaci!
Sada na vaření piva - Coopers European Lager | BROWIN, 407240 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Sada na vaření piva - Coopers European Lager | BROWIN, 407240 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy