-
Náplň na pečení Horno, 5 kg balení | CHOCOVIC, FNN-U86HORN-T60
bez DPH: s DPH: -
Náplň na pečení Horno, 20 kg balení | CHOCOVIC, FNN-U86HORN-21C
bez DPH: s DPH:
CHOCOVIC
(15)Chocovic je španělská společnost s více než 130letou tradicí, která se specializuje na čokoládu nejvyšší kvality a doplňkové výrobky pro průmyslové a řemeslné zákazníky. Sortiment společnosti zahrnuje náplně a polevy, jakož i světlé a tmavé čokolády s různým stupněm tekutosti a rozmanitými chuťovými tóny. Všechny produkty Chocovic neobsahují zbytečné přísady, lepek a další alergeny a jsou dochucovány přírodní vanilkou. Nabídka čokolád Chocovic zahrnuje čokoládové Couvertury z tmavé čokolády, jako je Trinea, Tobado, Quador a Suri, a mléčné čokoládové couvertury, jako je Zeylon s klasickou příchutí mléčné čokolády. Sortiment čokolád zahrnuje také bílou tekutou čokoládu Nacar, která se vyznačuje vysokým obsahem mléka. Kakaové polevy Chocovic se vyznačují různým stupněm tekutosti a kompletní paletou čokoládových barev – od světle po tmavě hnědé a jsou označovány, kromě jedné (Dower), symboly P 300, P 140 a PL 100. Náplně Chocovic jsou rozděleny podle účelu a zahrnují náplně pro pečení (Horno a Crema Blanca), pro vstřikování (Inyectar), pro překládání (Extender a Iroko) a pro potahování (Azabache, Kiribati a Made).
Nabídku společnosti doplňují také kakaové prášky (Siena 21 a Camel 11), speciální pasty s příchutí – např. mandlová a lísková pasta s jemným karamelovým podtónem, a dekorativní artikly, jako například posypka z tmavé kakaové polevy Fideo Oscuro, barevná posypka z cukrové hmoty Fideo Colores, hobliny z tmavé čokolády Virutas Negras, hobliny z mléčné čokolády Virutas Leche, hobliny z bílé čokolády Virutas Blancas a ozdobné tužky Ciria Negra vyrobené z tmavé a bílé čokolády.
Historie společnosti sahá do roku 1872, kdy byla založena malá rodinná manufaktura vyrábějící čokoládu pod názvem Arumi, těšící se velké popularitě. Pod současným názvem společnost působí od roku 1977, poté, co společnost převzala koncern Nederland Group. Na lokálním španělském trhu společnost působí pod značkami Chocovic a Novacrem – obě doplňují rozsáhlé portfolio společnosti Barry Callebaut, která je jejich vlastníkem od roku 2009. Chocovic má dvě moderní továrny, které zaměstnávají celkem několik stovek lidí. Jedna z nich se nachází v Gurb poblíž Barcelony a každý rok vyprodukuje přibližně 30 000 tun čokolády. Druhá továrna se specializuje pouze na polevy a náplně. Chocovic je také zakladatelem a majitelem čokoládové akademie Aula Chocovic, která pořádá velmi populární tematické školení pro profesionály ze široce pojmového gastronomického průmyslu.
Bohatá a pestrá nabídka čokolády a dalších produktů Chocovic určených pro cukráře a pekaře umožňuje výrobu čokoládových lahůdek a dezertů, které jsou nejen chutné, ale také estetické a vizuálně zajímavé. Gastromania je další profesionální obchod s produkty značky Chocovic. Poskytujeme široký výběr a rychlé provedení každé objednávky.