Hořká čokoláda bez cukru 54% 5 kg blok | CALLEBAUT, MALCHOC-D-123
Cena bez DPH:
3184 Kč
3883 Kč
Cena s DPH:
3566 Kč
4349 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní - 4349 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
váha: | 5 kg |
cena za: | kus |
EAN kód: | 541052261956 |
Hořká čokoláda bez cukru 54% 5 kg blok | CALLEBAUT, MALCHOC-D-123 - Popis:
Belgická hořká čokoláda bez cukru 54%, 5 kg blok - MALCHOC-D-123, je čokoláda se silnou, harmonickou a výraznou chutí, kde byl cukr nahrazen maltitolem. Tato tmavá čokoláda je plná intenzivní čokoládové chuti bez přidaného cukru. Její příjemná sladkost je výsledkem použití náhražky cukru, maltitolu, doplněné přírodní Bourbon vanilkou. Chuť a konzistence jsou podobné jako u našich tradičních čokolád, jako je 811. Stejný pocit při lámání, stejná konzistence v ústech, stejná barva a skvělý lesk. Tato tmavá čokoláda bez cukru také umožňuje stejně neomezenou tvůrčí svobodu jako naše nejlepší belgická čokoláda: od cukrovinek, přes pěny do dortů a crémeux až po přes dezerty a nápoje. Rozpouštění, temperování, chlazení a tvarování jsou úplně stejné. Její technické vlastnosti a chování jsou identické.Hotový výrobek vyrobený z této čokolády lze prodávat jako výrobek bez cukru, pokud receptura neobsahuje žádný další cukr, jako jsou pralinky, čokoládové tyčinky nebo tabulky, jejichž náplň neobsahuje přidaný cukr, nebo pokud sacharóza byla nahrazena sladidlem. Perfektní chuť jí dodávají boby ze západní Afriky, převážně odrůda Forastero.
• Doporučené použití:
• Cukrovinky: na částečné polévání, tvarování středních dutých figurek (15-30 cm), formování pralinek, formování malých dutých figurek (5-15 cm), míchání, dekorativní zdobení, nastříkání (airbrush), aroma. Ideální pro výrobky, jako jsou karamelky, polevy na ořechy, čokoládové pasty, krémové a máslové náplně, ganache, čokoládové plátky, truffle.
• Koláče a dezerty: k dochucení. Ideální pro výrobky, jako je bavorský krém, krémy a crémeux, anglický a tvarohový krém, ganache, glazury, čokoládová láva / fondán, pěna, omáčky, piškoty a koláče.
• Pekařské výrobky: polévání a nanášení cukrové polevy. Ideální pro výrobky jako chléb a briošky, sušenky, muffiny, krémy na pečení (na dorty, dánské pečivo a koláče).
• Tekutost: 3/5
• Min. % kakaové sušiny: 54%
• Tuk v %: 36%
Hořká čokoláda bez cukru 54% 5 kg blok | CALLEBAUT, MALCHOC-D-123 - Recenze:
Hořká čokoláda bez cukru 54% 5 kg blok | CALLEBAUT, MALCHOC-D-123 - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.