-
Bílá čokoláda 32% Callets 10 kg balení | CALLEBAUT, W3-01B
bez DPH: s DPH: -
Bílá čokoláda 28% Callets 0,4 kg balení | CALLEBAUT, W2-E0-D94
bez DPH: s DPH: -
Čokoládový topping, 1 kg | CALLEBAUT, TOD-6022-E4-Z38
bez DPH: s DPH: -
Karamel 100%, 5 kg | CALLEBAUT, FWF-Z6CARA-X10
bez DPH: s DPH: -
Bílá čokoláda 28% Callets 1 kg balení | CALLEBAUT, W2-E1-U68
bez DPH: s DPH: -
Hořká čokoláda 54,5% Callets 1 kg balení | CALLEBAUT, 811-E1-U68
bez DPH: s DPH: -
Kakaová hmota 100%, 2,5 kg | CALLEBAUT, CM-CAL-E4-U70
bez DPH: s DPH:
CALLEBAUT
(97)Belgická značka Callebaut byla založena v roce 1911. Její činnost je zaměřena na podporu cukráren, zmrzlináren a pekáren nabízejících svým zákazníkům pochoutky vyrobené na bázi čokolády nebo s přídavkem čokolády. Za své vedoucí postavení ve světě čokoládových výrobků vděčí společnost mnohaletým zkušenostem, cenným znalostem, promyšlené strategii rozvoje a péči o výběr nejkvalitnějších kakaových bobů. Společnost Callebaut pokrývá vše, co souvisí s tradicí a výrobou belgické čokolády, kterou znalci považují za nejlepší na světě. Tradiční recepty vyvinuté společností Callebaut jsou stále základem mnoha značkových čokoládových výrobků, např. slavná receptura č. 845 – recept na dokonalou mléčnou čokoládu.
Zlomovým okamžikem byly šedesátá léta dvacátého století, kdy společnost Callebaut zahájila export čokoládových bloků, díky kterým se belgická čokoláda stala synonymem pro dokonalost, a společnost si začala důsledně budovat svoji pozici jednoho z lídrů v oblasti čokoládových inovací. Na konci 80. let společnost Callebaut posílila svoji pozici uvedením inovativního produktu pro cukráře – čokoládové dropsy Callets, které znamenaly revoluci v dávkování a zpracování čokolády. V tomto období společnost také otevřela svoji první školu – učiliště Callebaut, kde mohli cukráři z celého světa získat cenné znalosti a praxi. Na konci 90. let se společnost Callebaut spojila s francouzskou společností Cacao Barry, avšak zůstala stoprocentně belgickou značkou – veškerá výroba – od pečlivého výběru bobů až po finální produkt, lahodnou belgickou čokoládu, se odehrává v Belgii. V roce 2006 zahájila společnost výrobu Single Origin – sérii čokolád produkovanou jen z bobů pocházejících z jedné vybrané oblasti světa, díky nimž se každá z nich vyznačuje výjimečnou, jedinečnou vůní a chutí. Díky nim cukráři vytvářejí stále nové, překvapivé kombinace s notou charakteristickou pro nejvzácnější, ušlechtilé odrůdy kakaa. V současné době řada čokoládových couverture Single Origin zahrnuje Madagaskar, Brazílii, Ekvádor, Arribu, Javu a Sao Thomé. V roce 2012 společnost zahájila inovativní program Growing Great Chocolate, díky kterému každý cukrář používající čokoládu Callebaut může podporovat vybrané kakaové plodiny v západní Africe. Část příjmů je investována do rozvoje udržitelných plodin a do diverzifikovaných programů zaměřených na místní komunity. V roce 2014 společnost zahájila Akademii čokolády, která navazuje na tradice první školy Callebaut a nabízí studentům rozsáhlou knihovnu a profesionálně vybavené workshopy vedené mistry čokoládového umění.
Je možné monitorovat původ kakaových bobů používaných v Callebaut a proponované receptury lze považovat za inspiraci a povzbuzení k hledání vlastních originálních řešení s použitím čokolády nejvyšší kvality. Nabídka společnosti zahrnuje vynikající návrhy zaměřené na čokoládové výrobky a cukrovinky prvotřídní kvality a Gastromania je profesionální obchod s produkty Callebaut. Poskytujeme široký výběr a rychlé provedení každé objednávky