Profesionální krouhače zeleniny pro gastronomii šetří čas téměř v každé restauraci. Gastro krouhače zeleniny využívají vyměnitelné krájecí disky k dosažení požadované velikosti a tvaru krájených produktů. Tyto kuchyňské stroje dokážou krájet zeleninu nebo ovoce na plátky, hranolky, nudličky nebo kostky. Dokážou například předpřipravit brambory na hranolky nebo bramboráky – krouhač na brambory, nakrouhat zelí – elektrický krouhač zelí nebo nakrájet cibuli, kterou je nepohodlné krájet tradičním způsobem.

Elektrický krouhač zeleniny je díky svému vysokému výkonu a přesnému krájení ideální pro zařízení hromadného stravování, jídelny, cateringové společnosti, ale také pro všechny restaurace, které hostí velký počet hostů najednou.

číst dál >

Krouhače pro gastronomii - jeden přístroj - mnoho výhod

Hlavními přednostmi gastro krouhače jsou vysoký výkon, jednoduchá obsluha a bezpečnost při používání gastro krouhače zeleniny.

  • Účinnost – krouhač na zeleninu je většinou schopen nasekat několik set kilogramů ovoce a zeleniny za hodinu, kapacitně větší krouhací robot může dosáhnout výkonu přesahujícího i 1 000 kg/h. Takto vysoký výkon gastro krouhače umožňuje efektivní přípravu pokrmů, což se promítá na spokojenosti hostů v restauraci. Nejvýkonnější modely jsou skvělou volbou pro zpracovatele ovoce a zeleniny, lahůdkářství nebo jiné potravinářské podniky.
  • Snadná obsluha- navzdory svému vynikajícímu výkonu jsou krouhače zeleniny stroje, které nevyžadují zdlouhavé zaškolení. Díky tomu mohou takový robot na krouhání zeleniny po krátkém seznámení s mechanismy snadno obsluhovat i noví zaměstnanci.
  • Bezpečnost - moderní krouhače zeleniny pro gastronomii obsahují řadu bezpečnostních prvků, které snižují riziko zranění na minimum. Patří mezi ně bezpečnostní spínač, který má každý profi krouhač zeleniny a zabrání provozu stroje, pokud nejsou všechny jeho součásti na svém místě. Ve většině případů tyto krouhače zeleniny nevytvářejí výrazný hluk, takže je lze bez problémů používat i po dlouhou dobu.

To však nejsou jediné výhody tohoto stroje na zpracování zeleniny. O něco menší kapacita některých strojů je kompenzována jejich větší kompaktností a snadnější přepravou. Robustní motory s dostatečnou ventilací se nepřehřívají ani při intenzivním používání a velké vstupní otvory umožňují vkládat i velkou zeleninu, jako je například zelí. Snadná demontáž součástí stroje a jejich možnost mytí v myčce je navíc výhodou v každé kuchyni - umožňuje bezproblémový provoz a údržbu stroje.

Elektrické krouhače - rychlé a snadné krájení zeleniny

V provozovnách, které zpracovávají velké množství zeleniny, je pro vybavení kuchyně použití gastro krouhače zeleniny nezbytností - ruční krájení by bylo velmi pracné. Krouhač zeleniny pro gastronomii je navržen pro nepřetržité a intenzivní používání.

Většina klíčových součástí stroje, jako jsou řezné kotouče nebo mísy na hotovou zeleninu, je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli nebo hliníku . To zaručuje dlouhou životnost a vynikající odolnost proti zatížení. Ergonomické uspořádání vstupních a výstupních otvorů umožňuje zachovat plnou kontrolu nad krájením a zajišťuje tak pohodlnou obsluhu.

Mnohá řešení používaná v krouhačích pro gastronomii jsou také navržena tak, aby usnadnila krouhání zeleniny méně typického tvaru a také produktů, které se krájejí obtížně - například rajčat.

Krouhače od uznávaných výrobců gastronomických zařízení

Důležitou součástí našeho sortimentu jsou cateringové stroje od uznávaných výrobců, jako jsou Hallde, Hendi, Sammic nebo Robot Coupe. Osvědčené značky jsou zárukou účinnosti a výkonu zařízení.

V našem internetovém obchodě můžete pořídit nejen krouhač na zeleninu, ale zásobit se můžete také krájecími kotouči a dalším příslušenstvím - k dispozici v samostatných kategoriích. Podívejte se na naši širokou nabídku elektrických krouhačů. Pokud si budete chtít elektrický krouhač zeleniny pořídit, nebo v případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat!