-
Střední hrnec s poklicí 32 l | HENDI, Budget Line
bez DPH: s DPH: -
Střední hrnec s poklicí 14 l | HENDI, Budget Line
bez DPH: s DPH: -
Střední hrnec s poklicí 9 l | HENDI, Budget Line
bez DPH: s DPH: -
Střední hrnec s poklicí 24 l | HENDI, Budget Line
bez DPH: s DPH: -
Měděný hrnec s poklicí, 6,5 l | SPRING, Culinox
bez DPH: s DPH: -
Měděný hrnec s poklicí, 3,5 l | SPRING, Culinox
bez DPH: s DPH: -
Nerezový hrnec s poklicí, střední 11,1 l | STALGAST, 012282
bez DPH: s DPH: -
Nerezový hrnec střední velikosti 15L | CHEF DE CUISINE, 831267
bez DPH: s DPH: -
Nerezový hrnec s poklicí, střední 40 cm, 32,6 l | GREDIL, 012405
bez DPH: s DPH: -
Nerezový hrnec s poklicí, střední 37,7 l | STALGAST, 012402
bez DPH: s DPH: -
Hrnec střední s poklicí 10 l | GASTRO-TIP, 3223393
bez DPH: s DPH: -
Nerezový hrnec s poklicí, střední 32 cm, 16,1 l | GREDIL, 012325
bez DPH: s DPH: -
Hrnec na těstoviny, 22 l | PADERNO, 801480800100
bez DPH: s DPH:
Hrnce nerezové střední
(92)Střední hrnce patří k nejuniverzálnějšímu nádobí v každé kuchyni - lze v nich připravovat polévky nebo omáčky i vařit zeleninu. Skvěle se v nich redukuje přebytečná tekutina. Při výběru středního hrnce věnujte pozornost především jeho výšce (od 9,5 do 45 cm), stejně jako jeho objemu a materiálu, ze kterého je vyroben.
Jak si vybrat ty správné hrnce nerezové střední?
Na trhu je k dispozici mnoho typů středních hrnců, takže výběr toho správného může být náročný. Při výběru nového středního hrnce pro vaši gastronomickou provozovnu se vyplatí zvážit následující body:
- Druhy materiálů - k výrobě středních hrnců se nejčastěji používá nerezová ocel, která zajišťuje optimální rozvod tepla po celé ploše a je odolná vůči mechanickému poškození. Podobné vlastnosti poskytuje také hliník, i když takový hrnec není vhodný pro použití na indukčním vařiči. Pro tradičnější kuchaře jsou dobrou volbou litinové hrnce, které dobře drží teplo a jsou odolné i vůči velmi vysokým teplotám.
- Velikost nádobí – hrnce střední se liší výškou a tím i objemem. Tyto rozměry by měly být přizpůsobeny velikosti stravovacího zařízení a typům pokrmů, které v něm hodláte vařit. Např. pro vaření velkého množství polévky jsou mnohem lepší 10-15 litrové hrnce nerezové střední než hrnce nerezové střední dvoulitrové.
- Výběr hrnce k danému typu sporáku - většinu nádobí nelze používat na indukčních sporácích. Na indukčních sporácích budou dobře fungovat pouze hrnce nerezové střední gastro, vyrobené z nerezové oceli a opatřené vícevrstvým sendvičovým dnem (v němž jsou vrstvy oceli odděleny vrstvou hliníku).
- Gastro hrnce vhodné pro mytí v myčce nádobí - používáním myčky nádobí ušetříte spoustu času a zajistíte, že používané nádobí bude zcela čisté. Pouze nádobí z nerezové oceli je vhodné pro mytí v myčce - pokud si vyberete hliníkové nebo litinové nádobí, budete ho muset mýt ručně.
Profesionální hrnce pro každé stravovací zařízení
Náš sortiment zahrnuje hrnce nerezové střední gastro různých výšek a objemů. To znamená, že jak velké restaurace nebo cateringové podniky tak i menší bary mohou být od nás zásobeny těmi správnými produkty. Nabízíme široký sortiment hrnců z různých materiálů, s pokličkami nebo bez nich. Pokud máte s výběrem vhodného nádobí problémy, neváhejte se na nás obrátit a my Vám rádi pomůžeme!