Mlýnky na maso jsou všestranné přístroje, které mohou pracovat manuálně nebo automaticky. Mlýnky na mletí masa výrazně zlepšují práci v kuchyni a odlehčují kuchařům nebo pomocníkům v kuchyni. Jsou užitečné při přípravě masa na kotlety, nugety nebo při výrobě klobás. Některé umožňují nepřetržitý provoz, jiné jsou určeny ke zpracování menších dávek potravin.

Gastro mlýnek na maso může být dodáván s různými typy nástavců, díky nimž je jeho použití ještě univerzálnější. Masomlýnky jsou k dispozici v široké škále velikostí a hmotností, aby vyhovovaly potřebám malých prodejních pultů i supermarketů, restaurací, cateringu nebo řeznictví. Vyberte si profesionální mlecí stroje na maso a vychutnejte si chuť čerstvých a kvalitních potravin.

číst dál >

Proč investovat do mlýnků na maso?

Nákupem stroje na maso můžete zcela změnit práci v kuchyni. Jaké výhody s sebou přináší?

  • Plná kontrola nad kvalitou výrobků - pokud si maso melete sami, máte jistotu, že je kvalitní a čerstvé a že v něm nejsou žádné nežádoucí přísady nebo konzervační látky.
  • Přizpůsobitelná jemnost mletí - mletí ve vlastní režii vám dává možnost zvolit správná síta nebo nastavit stroj tak, aby maso mělo tu správnou konzistenci pro daný výrobek.
  • Úspora nákladů - mletí na místě může být mnohem levnější než nákup hotového, již namletého masa. Investice do profesionálních strojů pro gastronomii umožňuje rychlé a efektivní mletí.
  • Další funkce mlýnků na maso - některé stroje mohou umožňovat použití specializovaných doplňků a nástavců, takže lze zpracovávat i ovoce nebo některé druhy zeleniny. Takovýto gastronomický mlýnek na maso lze je použít i k mletí máku na cukrovinky nebo sýra na pizzu.
  • Hygiena a udržování nejvyšší úrovně čistoty – mlýnek na maso mlecí stroj je velmi důležité čistit, protože se jedná o produkt, který se rychle kazí. Tím, že budete sami pečovat o čistotu mlýnku na maso, si můžete být jisti, že mleté maso nebude bakteriologicky kontaminováno. Je tedy snazší postarat se o čerstvost a nezávadnost výrobku.
  • Neomezené možnosti inovativních řešení - díky samomletí můžete maso mlít například s vlastní směsí koření, citronovou šťávou nebo jinými přísadami. To vám umožní připravovat vlastní originální recepty.

Nabízíme širokou škálu mlýnků - především na maso, ale postarali jsme se také o to, aby byly k dispozici například mlýnky na strouhání a mletí sýrů, které jsou užitečné ve většině restaurací a jídelen.

Ruční mlýnky na maso

Mlýnek na mletí masa mlecí stroj je nejen snem některých hospodyněk, ale také skvělou volbou pro restaurace, kde je mleté maso potřeba jen pro několik položek v menu. Řezačky a mlýnky jsou také ideální pro podniky, které si zakládají na tradičních metodách vaření, řemeslné podniky a podniky se silnou vazbou na místní kulturu. Takovýto mlecí stroj na maso lze připevnit ke gastronomickému stolu pomocí šroubové svorky, která nevyžaduje vrtání ani jiné zásahy do konstrukce desky stolu. Takové mlecí stroje na mletí masa mohou mít:

  • ergonomické kliky, které jsou vyrobeny z materiálů příjemných na dotek nebo z přírodních materiálů, jako je dřevo;
  • několik vestavěných nožů, které urychlují a usnadňují práci;
  • demontovatelné prvky, které výrazně usnadňují čištění a hygienu;
  • sítka mlýnku na maso s otvory různých průměrů nebo s různě velkými hrdly.

Elektrický mlýnek na maso

Řezačky na maso elektrické jsou zdaleka nejoblíbenější. Splňují očekávání i těch nejnáročnějších klientů a přitom jsou k dostání za skvělou cenu. Jsou nepostradatelné při přípravě pokrmů v restauracích, stravovacích zařízeních, barech rychlého občerstvení a jídelnách. Elektrický mlýnek na maso výrazně urychluje přípravu jídel a pokrmů a stává se důležitou součástí kuchyňského vybavení.

Mlýnek na maso elektrický může být vyroben z nerezové oceli nebo hliníku, další součásti mohou být plastové. Kromě mletí masa lze tyto kuchynské stroje používat také k přípravě uzenin. Některé moderní mlýnky na maso mají zpětný chod, který umožňuje odblokovat otvor, když se hrdlo mlýnku na maso ucpe. Kromě toho můžete počítat s různými typy sítek, která umožňují účinně regulovat rychlost mletí masa.

Mlýnek na maso - kompaktní nebo průmyslový?

Stroje na maso v Gastromanii jsou k dispozici v nejrůznějších provedeních. Postarali jsme se o to, abyste si u nás mohli pořídit:

  1. malé a kompaktní mlýnky na maso,které nezaberou mnoho místa a jsou ideální pro přípravu nádivky do raviol nebo knedlíků;
  2. Velké mlýnky na maso- ideální pro restaurace a jídelny, kde je prioritou kapacita mletí.

Na co si dát pozor při výběru mlýnku na maso?

Při výběru mlýnku na maso věnujte pozornost:

  • výkon stroje - čím vyšší je výkon, tím náročnější jsou požadavky na stroj. Jeho výkon určuje, jak efektivní a produktivní stroj bude;
  • další nástavce, které mohou zpracovávat ovoce, zeleninu nebo dokonce kávu;
  • funkce strojů - možnost přípravy paštik nebo hamburgerů, prosévače nebo bezpečnostní zámek zpříjemňují používání stroje a umožňují jeho širší využití;
  • rozsah nastavení - možnost nastavení výkonu, rychlosti a tloušťky broušení zvyšuje univerzálnost stroje;
  • výkonové parametry - obvykle se udávají v kilogramech za hodinu.

Doporučujeme vám prozkoumat širokou nabídku produktů. Díky nim bude zpracování masa rychlé a příjemné. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat!