Plnička klobás 5 litrů | STALGAST, 721305
Cena bez DPH:
6202 Kč
8381 Kč
Cena s DPH:
7504 Kč
10141 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní - 6945 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka | 320 mm |
šířka | 290 mm |
výška | 680 mm |
objem: | 5 l |
třida nerezové oceli: | 18/0 |
materiál: | nerezová ocel |
váha: | 11 kg |
povrch: | saténový |
cena za: | sadu |
nátěr: | žádný |
EAN kód: | 2010000030899 |
Plnička klobás 5 litrů | STALGAST, 721305 - Popis:
Plnička klobás, katalogové číslo 721305 je velmi kvalitní zařízení pro profesionální gastronomické provozovny i pro domácí výrobu uzenin ze zabijačky. Díky velmi spolehlivé a snadné konstrukci je obsluha zařízení velmi snadná, intuitivní a pohodlná. Prvotřídní materiály, ze kterých je plnička vyrobena zaručuje spolehlivé fungování a dlouhou životnost zařízení. Mechanismus plnění byl navržen tak, aby byl vhodný jak pro leváky, tak pro praváky. Velmi pevná konstrukce z nerezové oceli je naprosto spolehlivá. Píst je vybaven odvzdušňovacím ventilem a pružným vyměnitelným těsněním. Plnička je vybavena dvourychlostním plnícím systémem, který zajišťuje snadné a rychlé plnění. Plnička má 4 kovové plnící nástavce o rozměrech: 16, 22, 32, 38 mm. Válec lze snadno naplnit, bez nutnosti jeho demontování. Pohodlné a rovnoměrné dávkování náplně.
Plnička klobás 5 litrů | STALGAST, 721305 - Recenze:
Plnička klobás 5 litrů | STALGAST, 721305 - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.