Cena bez DPH: 1141 Kč
Cena s DPH: 1381 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 160 mm
šířka 170 mm
výška 520 mm
materiál: nerezová ocel
váha: 3.12 kg
kapacita: 3 kg
EAN kód: 5908277702748

Plnička na klobásy 3 kg | BROWIN, 311002 - Popis:

• Na domácí klobásy - nerezová vertikální plnička klobás je ideální pro přípravu domácích klobás, uzenin a vnitřností, jejichž chuť potěší vaše blízké!
• Pro různé typy střívek - plnička umožňuje výrobu výrobků vyžadujících použití střívek o průměru 16 mm (a více), jako jsou: ovčí střívka, vepřová střívka, hovězí střívka, polyamidová střívka, bílkovinná střívka atd.
• Obsahuje 4 trychtýře s odvzdušňovacím systémem - s průměry: s průměry 14, 18, 21, 25 mm, přizpůsobené pro rychlou instalaci do spodní části plnicího stroje.
• Zesílený píst odolný proti úniku - Píst zařízení je vyroben z nerezové oceli, jeho konstrukce zabraňuje deformaci při vysokém tlaku náplně. Kromě toho byl píst potažen silikonem, který zajišťuje těsnost.
• Zabírá málo místa - k použití vertikální plničky potřebujete na kuchyňské lince malý prostor.

Ruční plnička klobás - jednoduchá obsluha z ní činí ideální nástroj pro domácí výrobu klobás.

Umožňuje rychlé a snadné plnění střívek na klobásy nádivkou.

Plnička má píst s odvzdušňovacím otvorem, který z masové nádivky odstraňuje vzduch, což umožňuje lehčí plnění.

Kromě toho je výrobek vybaven trychtýři se speciálními důlky, které umožňují úplné naplnění střev směsí (bez vzduchových špiček) a dokonale se přizpůsobí různým typům klobás.

Plnička je vertikální a na kuchyňské lince zabírá velmi málo místa, což ji činí nepostradatelnou při výrobě uzenin, salámů a vnitřností.

Sada obsahuje:
• plnička
• rukojeť - klička
• trychtýř - 4 ks průměr 14, 18, 21, 25 mm

Objem 3kg; vyrobená z nerezové oceli

Upozornění: Před každým použitím je třeba plničku důkladně umýt a na její vnitřní povrch nanést lžičku jedlého oleje. To je nezbytné pro zajištění správné činnosti pístu a pomáhá prodloužit životnost stroje.
Plnička na klobásy 3 kg | BROWIN, 311002 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Plnička na klobásy 3 kg | BROWIN, 311002 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy