Cena bez DPH: 2078 Kč
Cena s DPH: 2514 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 345 mm
šířka 264 mm
výška 575 mm
materiál: nerezová ocel
váha: 4.92 kg
kapacita: 5 kg
EAN kód: 5908277715168

Plnička na klobásy 5 kg | BROWIN, 311006 - Popis:

• Nepostradatelný pro přípravu domácích klobás - vertikální plnička je ideální pro přípravu domácích klobás, uzenin a vnitřností, které potěší vaše blízké!​
• Vysoká kvalita - plnička je vyrobena z nerezové oceli. Dodává se také se speciálně navrženým pístem odolným proti ohybu, který je vybaven odvzdušňovacím otvorem. Tento výrobek vám tedy bude sloužit dlouhá léta!
• Až 6 trychtýřů- náš výrobek se vyznačuje nejen promyšleným designem, ale také užitečným příslušenstvím, včetně až 6 trychtýřů různých velikostí, s nimiž můžete připravovat klobásy o průměru od 14 mm do 35 mm!
• Snadná údržba - výrobek se velmi snadno udržuje - před každým použitím je třeba plničku důkladně umýt a poté na její vnitřní povrch nanést lžičku jedlého oleje, aby se zajistil správný chod pístu a prodloužila se životnost stroje!
• Pohodlné používání - díky vertikálnímu uspořádání válce a velké kapacitě - až 5 kg masa, je použití plničky mimořádně pohodlné a s její pomocí připravíte solidní porci svého oblíbeného pokrmu najednou!

Sníte o zdravých domácích klobásách bez konzervantů a zbytečných chemických přísad? Náš vertikální napichovač klobás je nepostradatelný přístroj, který se vám při výrobě domácích klobás, uzenin a vnitřností bude jistě hodit. Vysoká kvalita nerezové oceli použité na plnicí válec, důmyslná konstrukce a speciálně navržený píst odolný proti ohybu zaručují, že přístroj vydrží dlouhá léta! Píst je navíc vybaven odvzdušňovacím otvorem, takže vzduch je vytlačován zpod pístu a není vytlačován do střeva. Součástí sady s naší plničkou je také až 6 trychtýřů různých velikostí, které vám umožní vyrábět domácí výrobky o průměru od 14 mm do 35 mm. Když si tedy vyberete náš plničku, získáte možnost připravit skutečně rozmanitou škálu pokrmů! Plnička se mimořádně snadno používá i udržuje.

Před každým použitím je třeba plničku důkladně umýt a na její vnitřní povrch rozetřít lžičku jedlého oleje. To je nezbytné pro zajištění správné činnosti pístu a prodloužení životnosti přístroje.

Sada obsahuje:
• plnička
• 6 trychtýřů: 14, 18, 21, 25, 29, 35 mm
• 2 svorky pro připevnění plničky k desce stolu
• klika, upevňovací šroub kliky
• návod
Plnička na klobásy 5 kg | BROWIN, 311006 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Plnička na klobásy 5 kg | BROWIN, 311006 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy