Tekutá mýdla – důležitý prvek při práci s jídlem

Protože ruce jsou základním nástrojem lidské práce, hromadí se na nich nejvíce bakterií. Proto, abyste si udrželi správnou úroveň hygieny, měli byste je často umývat – zejména v gastronomii, kde máte stálý kontakt s potravinami. Proto tekutá mýdla, která nabízíme, vykazují potřebné vlastnosti pro gastronomické prostředí.

Tekutá mýdla pro gastronomii – jaké jsou jejich vlastnosti?

První důležitá vlastnost již byla zmíněna. V gastronomii se používají tekutá mýdla, nikoli v kostce, protože tato forma je hygieničtější a nepodporuje růst bakterií na povrchu mýdla. Aseptičnost je další důležitý rys. Proto je důležité zajistit, aby tekutá mýdla pro gastronomii vykazovala antibakteriální účinky. Alternativně můžete do svých prostor dodat speciální antibakteriální tekuté přípravky pro gastronomii, které zaměstnanci použijí k dezinfekci rukou. Když už mluvíme o zaměstnancích, nezapomeňte, že namáčení rukou často poškozuje pokožku vašich rukou. Proto mýdla v naší nabídce vykazují také ochranné a pečující vlastnosti. Vyzkoušejte jejich účinnost nyní.