-
Nůž "Santoku" 310 mm | HENDI, Profi Line
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 18 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
bez DPH: s DPH: -
Kapesní nůž, 79 mm | HIGONOKAMI, Shirogami Sasaha Brass
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 24 cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-459
bez DPH: s DPH: -
Ručně kovaný nůž šéfkuchaře, 24 cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 24cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-469
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 24 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
bez DPH: s DPH: -
Ručně kovaný nůž Santoku, 18 cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
bez DPH: s DPH: -
Nůž Bunka, ručně kovaný, 17 cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-416
bez DPH: s DPH: -
Nůž Bunka, ručně kovaný, 17 cm | TAKESHI SAJI, Blue Steel
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 18cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-467
bez DPH: s DPH: -
Nůž šéfkuchaře, ručně kovaný, 21 cm | TAKESHI SAJI, Super Aogami
bez DPH: s DPH: -
Nůž Bunka, ručně kovaný, 17 cm R-2 | TAKESHI SAJI, HB-456
bez DPH: s DPH: -
Kapesní nůž, 79 mm | HIGONOKAMI, Shirogami Sasaha Black
bez DPH: s DPH: -
Nůž Bunka, ručně kovaný, 17 cm VG-10 | TAKESHI SAJI, HA-466
bez DPH: s DPH:
Japonské nože kované
(40)Nože kované – japonské pro profesionální gastronomii!
Nože kované – japonské, co v této produktové kategorii najdete, jsou profesionální gastronomické potřeby, které splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. K jejich výrobě byly použity trvanlivé a pevné materiály (například nerezová ocel, měď, uhlíková ocel, polypropylen, dřevo, plast, mosaz, molybdenová, nebo vanadová ocel), díky nimž nože kované – japonské jsou spolehlivé a těší se oblibě i u světově známých kuchařů.
Výrobky, které se těší velké oblibě, jsou japonské nože šéfkuchaře, které byly ručně kované. Jsou nenahraditelné při krájení potravin a surovin (ovoce, zelenina, ryby, maso, sýrů, atd.), protože umožňují přesný řez. Navíc jsou opravdu univerzální, takže uplatnění najdou v každém gastronomickém zařízení.
proč je snadné se spolehnout na japonské kované nože?
Především kvůli jejich neobvyklé životnosti. Ostří je vyrobeno z nejkvalitnější oceli, která je prakticky nezničitelná. Navíc, jak jsme již dříve zmínili, jsou velmi precizní, což usnadňuje přípravu složitých jídel. Práce v kuchyni se stává efektivnější a samotné nože nepotřebují časté ostření. Vyplatí se ale ostřit na míru a pravidelně a dbát na jejich údržbu, abyste si mohli nože užívat po mnoho let.
Nože kované – japonské jsou určeny nejen profesionálům, ale i amatérským kuchařům, kteří chtějí svou kuchyni vybavit osvědčenými a trvalými gastronomickými pomůckami.
Nabízíme nože kované – japonské v mnoha provedeních! Shlédněte proto naší širokou nabídku!
Nože kované – japonské jsou k dostání v mnoha variantách, proto jsme si jisti, že si každý najde něco pro sebe! Výrobky se liší materiálem, který byl použit k jejich výrobě, ale také délkou čepele, jeho šířkou a hmotností.
Shlédněte naší širokou nabídku na Gastromania.cz, kterou jsme připravili pro naše zákazníky! Zaručujeme Vám, že naše nože kované – japonské splní Vaše očekávání a požadavky! Přejeme Vám úspěšné nákupy.